• Anonym (hmm)
    Mon 8 Jul 2019 14:46
    12844 visningar
    212 svar
    +1
    212
    12844

    Provoceras av kejsarsnitt!

    Anonym (Provocerad) skrev 2019-07-08 12:46:08 följande:

    Jag provoceras ihjäl av dessa bekväma primadonnor (som verkar öka i antal) som vill kräva ett snitt för att de inte orkar eller vågar föda barn. Finns inga medicinska orsaker och man inte har en komplicerad förlossning bakom sig borde alka dessa bortskämda fegisar betala sina snitt själva. En frisk förstföderska med en normal graviditet och ett barn som ligger rätt har absolut ingen anledning eller rättighet att kräva att läkare ska lägga sin tid på att genomföra en öppen bukoperation. Alla vet hur barn föds fram. Svälj bekvämligheten och tramset och föd ditt barn. Annars kan man låta bli att skaffa några.


    "bekväma primadonnor"? Det finns inget bekvämt i ett kejsarsnitt kan jag intyga, vad får dig att tro det!?
  • Anonym (hmm)
    Mon 8 Jul 2019 16:42
    #22
    Anonym (Kan hålla med) skrev 2019-07-08 16:04:37 följande:
    Fast nog är det bekvämare än en vaginal förlossning om allt går som det ska. Jag brukar kalla mitt snitt för en räkmackeförlossning.

    Innan nån frågar så jo, jag har testat båda varianterna.

    Och jag kan hålla med ts, vill man ha specialvård bör man betala det själv.
    Kanske. Har ingen annan erfarenhet än snitt, jag fick lov att göra akut kejsarsnitt efter 2 dagar av värkar som inte ledde nån vart. 
    Men å andra sidan så tror jag inte att kvinnor väljer att dom vill ha snitt för att dom är lite lata, oftast ligger det ju extrem förlossningsrädsla bakom, eller andra medicinska orsaker. 
    Jag hade hellre fött vaginalt om jag hade fått välja, för att kunna vara uppe på benen efter några timmar, att slippa ta sprutor med blodförtunnande, att slippa stramande stygn, att slippa ha ärr o.s.v. 
Svar på tråden Provoceras av kejsarsnitt!