Inlägg från: Anonym (Swing for fun) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Swing for fun)

    Att säga slampa m.m under sexakten - Förolämpade och sårar jag en?

    Förminskande och kränkande ord är inget jag uppskattar och med största sannolikhet är det omedelbart slutlekt om någon skulle göra en sådan dumhet som att kalla mig slampa eller liknande.

  • Anonym (Swing for fun)
    Anonym (Stina) skrev 2019-07-09 19:54:31 följande:

    Leker en hel del BDSM-lekar men inte ens under dessa lekar tycker jag att det är ok. att kränka och förminska varandra. Känner TS att han måste fråga om något så grundläggande gör han klokt i att inte inleda sexuella och sociala relationer över huvud taget.


    Håller helt med om detta. För mig handlar relationer och BDSM om att bygga upp inte bryta ner. Vet att det finns bottoms som går igång på kränkningar men skall sådant ingå så måste det var något man förhandlat fram, allt annat känns bara som någon som leker dominant helt utan att veta vad man pysslar med.
  • Anonym (Swing for fun)
    Tom Araya skrev 2019-07-09 20:34:33 följande:

    Helt rätt! Den undergivne sätter gränserna och har man inte kommit övrens om at detta är ok så är det inte att betrakta som ok.

    Jag minns hur det var under min första upplevelse i att leva ut som dominant...jag kunde ofta inte ta ut svängarna eftersom hon inte var så villig att prata om gränser, det hämmade mig.


    Helt rätt. Det är inte alls så lätt att vara dominant som många tror även om jag själv hellre talar om top och bottom. Kräver oerhört mycket av båda parter i förmåga att kommunicera och även ett mod att backa ut från relationer som inte känns rätt. För min del finns inte kränkningar och förminskande tilltal i min relation mot mina bottoms. Finns dessa önskemål får dom leta upp en annan top. Är inte på något sätt fel att önska att bli förnedrad i tilltal och handlingar så länge det är en ömsesidig önskan att det skall ingå i relationen under överenskomna former. Finns tyvärr rätt många som ser sig som naturligt dominanta som tar sig friheter men jag benämner dessa personer som påfallande ofta är rejält osäkra killar för duminanta.
Svar på tråden Att säga slampa m.m under sexakten - Förolämpade och sårar jag en?