• Anonym (Hej)
    Thu 11 Jul 2019 08:58
    1305 visningar
    42 svar
    42
    1305

    Jag lever på antibiotika pga sex och viljan att få barn- hjälp

    Kolla upp Mia Lundin och Jenny Koos, dvs alternativa metoder för kvinnohälsa. Det där låter inte bra alls.

  • Anonym (Hej)
    Thu 11 Jul 2019 10:06
    #16

    Hur äter du? Hur sover du? Tar du några kosttillskott eller andra mediciner? Antibiotika slår ju ut hela ditt mat-tarmsystem och sabbar ditt immunförsvar. Det låter som om du hamnat i en ond cirkel. En graviditet är ju dessutom verkligen en tid i livet då man kan få svampinfektioner. Jag tycker att du ska lägga lite pengar på privat vård för detta, gynekologer gör inte så mycket mer än skriver ut recept tyvärr...Hercare är ett bra ställe, experter på underlivsbesvär, fertilitetsbesvär, etc. Även Jenny Koos som sagt, hon är jättebra och man kan söka sig till henne privat. Det kostar lite men kan verkligen vara värt för dig. Jag hade återkommande svamp under några år och mitt sätt att komma ur det var att helt lägga av med svampmedicin, helt lägga av med penetrerande sex under flera månader...samt ha luftiga kläder, ta det lugnt och äta bra kost (inte nåt socker eller vete eller skräpmat eller alkohol). Obalans i underlivet kan ju verkligen bero på obalans i livet, har du dessutom medicinerat länge kan det ha förvärrat svampen.

  • Anonym (Hej)
    Thu 11 Jul 2019 12:31
    #23
    Anonym (T) skrev 2019-07-11 10:29:19 följande:

    Tack för tipsen! Jag ska testa Hercare och läsa på mer om Jenny Koos. Håller med om att antibiotika slår ut hela systemet.. Så sorgligt att de bara skriver ut. Jag är mycket hälsomedveten. Tränar hårt på gym, äter relativt nyttigt, sover bra men lider av nedstämdhet i perioder. Bland annat på grund av det här... Jag kan inte riktigt förstå varför jag är så hårt drabbad. Vad härligt att höra att du blev av med svampen bara genom din livsstil. Jag tror på sådant. Jag älskar sex och vill så gärna ha barn så det är nog lättare sagt än gjort för mig att pausa men skulle nog behöva.


    Du fixar det här ska du se! Önskar dig lite pepp och styrka här från Skåne. Vet hur det är att ha svamp jämt och inte kunna ha sex osv. Jag tror att mycket beror på livsstil, och att man har kommit in i en negativ spiral gällande medicinering.
Svar på tråden Jag lever på antibiotika pga sex och viljan att få barn- hjälp