Inlägg från: Bagar Bengtsson |Visa alla inlägg
  • Bagar Bengtsson

    Avtändande om mannen frågar er hur ni vill ha det?

    Av mina erfarenheter så är det väldigt olika hur kvinnorna vill ha det. Oftast är det som någon sa, kåtheten som är viktig. Vissa vill att man slickar hårt, andra mjukt och vissa inte alls. Det kan stönas fast det kanske inte är skönt och inte stönas trots att det är hur jävla skönt som helst.


    Som i en vanlig relation är kommunikationen viktig! I början, eller vid ONS så är inte kommunikationen på topp. Jag och min sambo har lärt oss vad vi tycker om och hur vi ska göra det skönt för varandra. Om det var lika skönt som första gången vi älskade? Ja, kanske, men då mest för spänningen och kåtheten som var mer påtaglig då. Jag tror inte vi skulle uppleva ett lika bra knull idag med en annan partner trots att jag vet vad min sambo gillar, det är ju inte vad alla kvinnor vill ha.


    Med det sagt så ska man heller inte tjata och fråga var eviga sekund. Som den andra parten så får man gärna säga hårdare, mjukare, fortare, långsammare då det inte alltid är lätt att uppfatta en ny partners signaler.


    Har hänt även nu att vi båda har misstagit oss och trott att den andra hade fantastiskt skönt för att några sekunder senare förstå att det var sendrag på G...

Svar på tråden Avtändande om mannen frågar er hur ni vill ha det?