Forum Sex & Sånt - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Olika i sängen

  Fre 12 jul 2019 23:59 Läst 0 gånger Totalt 3 svar
  Fre 12 jul 2019 23:59

  Hej, min fru och jag har varit gifta i snart 15 år. Vi har tre barn och ett jättebra förhållande på alla plan utom i sex. Att vi vill ha sex olika ofta är ett litet problem. Det större problemet är vad vi vill ha när vi har sex. Hon är så oengagerad i förspelet. Hon vill alltid ha sex i samma ställning och alltid i sängen. Hon är inget för att hångla och smeka under akten och hon vill ha orgasm snabbt och får det snabbt varje gång. Jag vill att även hon ska engagera sig i förspelet. Jag vill gärna hångla och smeka och bli smekt under akten. Jag vill variera ställningar och platser och att det ska vara längre. Jag får nästan aldrig orgasm (ovanligt som kille?). Hon har haft sex med 5 andra killar före vårt äktenskap och hon säger att jag är det bästa sex hon haft. Jag var oskuld innan vi blev ett par så jag har bara haft sex med henne. Förslag på vad jag/ vi kan göra? Jag vill inte att detta ska slita ut äktenskapet men samtidigt vill även jag ha bra sex. När vi pratar om det så säger hon bara att hon tycker det är bra så hon är ointresserad av att prata om det. Hon är lite ego i sängen kort sagt. Hjälp!!

 • Anonym (dålig älskar­inna)
  Visa endast
  Lör 13 jul 2019 00:18 #1

  Hon låter som rena katastrofen? Har hon alltid varit så där, även när ni var nykära?

  Hennes beteende är så typiskt en kvinna som inte längre är kär i sin man och bara har sex pga rent fysiska behov och inte av åtrå. Tycker du ska ställa ultimatum. Du har ju bara en kvinna och en erfarenhet att luta hela ditt sexliv på, så inte konstigt att du känner dig svältfödd på att få lära känna din sexualitet och att få experimentera. Tyvärr kommer det aldrig att ske med din nuvarande efter så många år. Lust och attraktion ökar ju inte direkt med åren. Förklara att du vill lära känna din kropp  och behöver variation för att bli kåt och få orgasm. Det borde hon ju verkligen förstå. Hon tar dig för given sorry to say!!!

 • Lör 13 jul 2019 03:02 #2

  När vi var nykära så hade vi bättre kvantitet så vi hade sex oftare, väldigt ofta. Dock så var det även då viss brist på hennes vilja till variation och engagemang. Jag har den senaste tiden pratat med henne om att jag har fått känslan att hon inte längre vill ha mig som sin man utan mera som sin vän men med fördel. Det nekar hon dock till och hävdar att det fortfarande finns kärlekskänslor.

 • Anonym (Inte unikt)
  Visa endast
  Lör 13 jul 2019 03:20 #3

  Jag genomlider exakt detsamma med min flickvän sedan tio år. Förspel och orgasm har visserligen alltid varit viktiga för henne men tidigare gav hon tillbaka. Nu gör hon inget annat än att ta emot under förspelet. Och när hon sedan fått sin orgasm och det är dags för sex så känns det tydligt som att hon bara ställer upp. Skit sämst apdåligt sex kan man sammanfatta det som.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll