Inlägg från: Anonym (Och) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Och)

    Ni som har kk´s?

    Vi är kk och har en nära, innerlig, ibland tät dialog som båda uppskattar väldigt mkt. Tack vare den dialogen vet vi båda att ingen av oss önskar en relation just nu. Vi har sex och väldigt skönt sex.

  • Anonym (Och)
    Anonym (Cykeltjuv) skrev 2019-07-13 07:02:02 följande:

    Är jag helt ute och cyklar om jag påstår att kk främst passar män?

    Att de flesta kvinnor har svårt för in, ut och sprut?


    Ja det är nog en förlegad sanning som inte håller idag.
  • Anonym (Och)
    Anonym (BBW) skrev 2019-07-13 09:56:59 följande:

    Tror att många killar och män egentligen söker något mer men hoppar på en KK relation i hopp om att det skall växa till något mera. Kvinnor känner nog mer på en gång om det är en person för ett förhållande eller om det är en relation för kravlös sex. Lite synd att många killar är oärliga mot sig själva och inte är ärliga med vad de söker.


    Jag skulle gissa att det är vanligt bland lite yngre män.
  • Anonym (Och)
    Anonym (BBW) skrev 2019-07-13 10:10:50 följande:

    Träffade på en del lite äldre när jag började med KK-kontakter som också ville mer än vad vi var överens om när vi träffades. Vänligtvis män som rätt nyligen separerat. Vi är nog lite olika där. Kvinnor behöver lite läktid och tid att leka av sig lite igen medan män saknar tryggheten i en relation när man separerar och vill rätt snabbt hitta någon ny för en seriösare relation.


    Spännande att du verkar attrahera just de profilerna. Lite OT men har själv haft svårast att hitta någon som är just BBW, så grattis tull din kk.
  • Anonym (Och)
    Anonym (!) skrev 2019-07-14 13:31:12 följande:

    Jag har alltid varit kk med personer som jag gillar att umgås med. Men steget mellan att gilla att umgås och att vara kär eller umgås med personen är långt i min värld. För att ett förhållande ska vara intressant så krävs det mer än bara vänskap och sex. Kärlek är så mycket mer komplicerad och kär är inget jag blir om jag inte möter en väldigt speciell person och det gör man ju inte så många gånger i livet. 


    Känner igen mig i din beskrivning!
  • Anonym (Och)
    Anonym (utan hjärtat) skrev 2019-07-15 11:36:41 följande:

    Ja det är i det resonemanget ni förlorar mig helt. Att sova med någon är reserverat  för dem jag är kär i. Vänner med förmåner är så förpliktelselöst, slappt och respektlöst mot känslor och djupt mänskliga behov.

    Det är något så tragiskt,över det, patetiskt nästan!

    En avståndsmarkör byggd på rädslor, omognad och ansvarslöshet . En avart, slags nutidssjukdom jag inte kan ta på allvar eller befattar mig med.

    Ett ons med en främling finns det iallafall en finess med. Att stilla en nyfikenhet, och ta ett tillfälle i akt som aldrig kommer tillbaks. Men "fwb" (lyssna bara namnet som inte ens förtjänar en svensk översättning..)

    ...och kk är bara uttryck för att dehumanisera och reducera människor till könsorgan och otroligt primitivt. Hade orden istället bytts ut till älskare/älskarinna hade de genast haft en helt annan innebörd, som mynnar ur passion och lidelse, otroheten till trots.


    Du ger uttryck för din personliga åsikt såklart skall den respekteras. Samtidigt tycker jag den andas av trångsynthet, naiva föreställningar och oförmåga att ta in möjligheter. Särskilt smal verkar din förmåga verkar din förmåga att ta in andra människors känsloliv.

    Det finns en oändlig gråskala på mellanmänskliga relationer och särskilt då det inbegriper sex. Det konventionen sagt i ett par hundra år är att tvåsamhet är modellen och att utanför det skadar vi oss själva eller andra på ett eller annat sätt. Som tur är lever vi i ett land där konventioner är lite uppluckrade och människor kan själva välja var på gråskalan de vill leva och älska. Nota bene.
Svar på tråden Ni som har kk´s?