Inlägg från: Anonym (Kvinna36) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna36)

    Ni som har kk´s?

    Jag har flera kkn just nu. En som jag även pratar med om mitt personliga liv med lite men han blir aldrig övernatten eller stannar mera än ett par timmar. Vi har ingen kontakt förutom när vi frågar varandra om vi har ti att träffas. Den andra pratar jag enbart sex med. Det är sex chatt mellan det att vi träffas osv. men vi pratar aldrig om något personligt och vi gör enbart en sak när vi träffas. Den tredje är helt ny och han har jag sovit i samma säng med o vi pratar personliga saker när vi träffas. Mellan träffarna har vi inte egentligen mycket kontakt mera än att bara kolla hur den andra mår ibland.

    För mig är sex skilt från känslor. Jag kan njuta av det utan att känna mera än vänskap för den andra personen. Förstås gillar jag även sex om jag är förälskad men då känns sex på ett helt annat sätt.

    Just nu vill jag inte ha ett förhållande. Känner inget behov av den närhet du pratar om. Jag tycker det är skönt att få sova ensam. Jag orkar inte ta en annan person i beaktande. Om jag vill göra vad jag själv njuter av i en vecka eller två behöver jag inte skriva är någon eller reservera min fritid åt den. Jag bara gör vad jag vill.

  • Anonym (Kvinna36)
    Anonym (Warum) skrev 2019-07-13 08:59:43 följande:

    Ja det är du. Jag skulle säga att det är betydligt vanligare att killen inte kan hantera en KK situation utan att fucka upp det med känslor.


    Jag är förvånad hur många killar säger att de söker kk relationer fast de egentligen verkar villa ha något mera. Allt går bra de första gångerna men sedan börjar de sakta lägga till saker o kräva mera. Lite orolig för att min nya kk kan vara en sådan. Det skulle vara synd för det fungerar så bra mellan oss.
  • Anonym (Kvinna36)
    Anonym (Och) skrev 2019-07-13 10:03:39 följande:

    Jag skulle gissa att det är vanligt bland lite yngre män.


    Vet inte vad räknas till yngre men de jag tänker på nu har varit från 35 år uppåt. Väldigt vanligt att de just kommit ur ett långt förhållande och säger att de bara vill ha något lätt. De som varit singla i flera år håller sig lättare till överenskommelsen.
Svar på tråden Ni som har kk´s?