Inlägg från: viseversa |Visa alla inlägg
  • viseversa

    Ofrivillig pappa efter en kort men intensiv romans.

    Vill du inte bli förälder tar du ansvar för ditt eget skydd. Hade du kondom varje gång? Om du hade det måste den ha spruckit. Om du inte hade det varför? Du vet väl hur barn blir till? För som man har du inte det valet för abort eller inte. Det valet är 100% kvinnans. Och sen varför ska barnet straffas? Det är väl knappast barnets fel att du inte använde skydd och hon ville behålla?

  • viseversa
    Qami skrev 2019-07-13 16:34:48 följande:
    Påstår kvinnan att hon tar p-piller tycker inte jag ansvaret för en graviditet ligger hos mannen, nej. Det är kvinnan som gjort fel här, först ljuga om p-piller, sen gravid, sen abort fast det blev missfall, sen gravid igen (?) och nu behålla. Hon verkar inte mogen för varesig förhållande eller föräldraskap.
    P-piller är inte 100% säkert så vill man absolut inte bli pappa tar man eget ansvar. Alltså använder kondom. Varför ska allt hänga på kvinnan? 99.9% av alla preventivmedel är det kvinna som ska stå
    för. Hur vore det om männen någon gång tog eget jävla ansvar istället för att sitta och grina när hon väl blir gravid.
  • viseversa
    Qami skrev 2019-07-13 16:53:58 följande:
    News flash: kondom är inte heller 100% säkert. Jag tycker också det är förjävligt att det inte finns mer preventivmedel för män så att kvinnan får stå för skyddet, men säger en kvinna att hon tar p-piller så anser jag att en man ska kunna lita på det. Det finns gott om mansgrisar som tycker abort är en liten skitsak, så verkar dock inte TS vara men tjejen gör det liksom inte så lätt för honom med sitt velande och ljugande. Helt oacceptabelt anser jag.
    Nej men p-piller och kondom är säkrare än bara det ena. Man får ta eget ansvar och inte lägga över allt på den andra och sen gnälla när det blir en graviditet.
Svar på tråden Ofrivillig pappa efter en kort men intensiv romans.