• Anonym (För tidigt­?)
    Sat 13 Jul 2019 23:24
    8553 visningar
    33 svar
    33
    8553

    Min Fotfetisch ställer till hela min dejtingvärld..!

    Om en dejt ville slicka mina fötter skulle jag verkligen få kalla fötter (haha) men i en relation skulle jag kanske tycka det var ok. Men jag skulle inte få ut någonting av det själv, och troligen skulle jag tycka det var rätt ofräscht.

    Men generellt är det inte ett förslag jag skulle vilja ha tidigt i en bekantskap.

  • Anonym (För tidigt­?)
    Sat 13 Jul 2019 23:36
    #12
    FunnyClownGuy skrev 2019-07-13 23:30:24 följande:

    Ja, det är ju det jag menar. Reaktionen blir offta som din, sen vill jag inte överaska med det efter att man kommit in en bit i förhållandet, känns fel.


    Men om det får komma lite långsamt, typ att du smeker hennes ben och kysser dem, och sedan smeker en fot och försöker lägga märke till hur hon reagerar på det, och ger foten en puss bara. Nästa gång kan du kyssa en tå, typ. Så det inte blir så uppenbart att det bara är fotslick du är ute efter. Sen är det nog smart att säga uppskattande saker om fötterna, alla är ju inte helnöjda med sina. Men om tjejen får höra att du tycker att hon har fina fötter är det nog lättare att acceptera att du vill vara där med ansiktet/munnen.
  • Anonym (För tidigt­?)
    Sat 13 Jul 2019 23:50
    #15
    FunnyClownGuy skrev 2019-07-13 23:38:25 följande:

    Ja, exakt alla tjejer jag slickat fötterna på har älskat det och sen har de sagt "Jag ska be alla killar göra såhär" något i den stilen.. 

    Fast jag hade ju inte velat slicka en tejjs fötter om de inte var väldigt fina, såå...

    Det kommer ju spontant, typ. "Wow vilka fina fötter du har!"


    Av din trådstart fick jag intrycket att du på första dejten säger att du vill sörpla tåbira, och det tyckte jag kändes lite framfusigt, så därför föreslog jag ett långsammare tillvägagångssätt. Men om du brukar lyckas med att få till fotslick förstår jag inte riktigt poängen med tråden.
Svar på tråden Min Fotfetisch ställer till hela min dejtingvärld..!