Inlägg från: Lilla Gs mamma |Visa alla inlägg
  • Lilla Gs mamma

    Min man har sådana humör svängningar.Det är som en bergodalbana.Det ställer till det.Så det blir svårt på alla sätt och förstör.

    Går det att prata med honom om hur hans utbrott påverkar er andra i familjen, på ett lugnt sätt? Vad säger han då?

    Låter som en helt ohållbar situation i längden. Han behöver hjälp att kontrollera sitt humör och ta itu med sina personliga problem.

  • Lilla Gs mamma

    Om han inte förstår om du är väldigt tydlig, är det nog ingen idé att fortsätta med honom. Du kommer aldrig kunna slappna av.

  • Lilla Gs mamma
    Anonym (Fartochfläkt) skrev 2019-07-15 12:14:11 följande:

    Att kvinnor som vill ha en spännande man, ej tråkig, inte heller blir nöjda.

    Hon får action, men det är inte bra.

    Faktum är att ingen man nånsin kan göra en kvinna nöjd.


    Men det där är din personliga uppfattning, inte fakta. Synd att du har sådana erfarenheter.
  • Lilla Gs mamma
    Anonym (Hmmm kvinna) skrev 2019-07-22 08:03:27 följande:

    Måste också berätta eller få ur mig.Inför varje gång jag ska göra något kul måste han förstöra för mig.Så det blir inte kul när jag väl ska göra något på egen hand ligger de han utsatt mig för inom mig.Jag bygger upp mig nu i långsam takt.Jag pallar inte mer hans humör.De säger stop.Ska i dag i väg under jobbtid möta frivillig organisationen.För det är som det inom mig.Vill rinna ut.De tär att ha det i sig.Tack för de ni skrivit.


    Det verkar som att du har bestämt dig - vad bra! Önskar dig all styrka nu att fullfölja ditt beslut. Det kommer kännas som en befrielse när separationen är klar, jag lovar!
  • Lilla Gs mamma
    Anonym (Hmmm kvinna) skrev 2019-07-25 12:51:42 följande:

    Har lämmnat i dag.Är omtumlad.Men bröt upp efter att åter igen fick ett utbrott från hell.I dag skickar han typ 17 kärleksmail.Men nope är färdig.Är nu hos min syster.Måste se över en del.På lördag möter jag frivilliga gruppen eller hjälpen igen.Det blir bra.Tur att ungarna är hos mormor.Jag vill bara få lugn.


    Bra gjort!!!
  • Lilla Gs mamma
    Anonym (Hmmm kvinna) skrev 2019-08-02 09:41:19 följande:

    Gick bra att hämta barnen.Men vi ska flytta in i en ny lägenhet om 2 månader.Min ex ska bo kvar.Han har äntligen fattat att detta inte kan fortgå.Han vill ta tag i sig själv.Men jag måste nu tänka på mig och att bli återställd.Samt att även kidsen måste få sitt.Har snackat med en kurator att även de ska få någon att prata med.För de har också levt med mig och min ex=tryck kokare= humör från hell.Tagit många år att äntligen själv ta mig i kragen att våga bryta.Har köpt en resa för mig och barnen.Vi sticker i väg en vecka och bara vilar och är.Vill kunna prata när de är redo.Så finns jag.Kommer aldrig svartmåla.Men de har ju själva upplevt deras egen pappa och vad som faktiskt sker.Eller fått känna på just känslan att gå på tå.Även de.Tack för alla fina svar.?


    Fantastiskt bra gjort. Vad stark du är! All lycka till dig och barnen framöver!
Svar på tråden Min man har sådana humör svängningar.Det är som en bergodalbana.Det ställer till det.Så det blir svårt på alla sätt och förstör.