• Anonym (Kaffedraken)

    Porrsurf isf sex

    Enda gången porrsurf är skadligt är när det går ut över sexlivet med partnern. Det vanliga är att man blir mer sugen på sex med sin partner när man kollar porr.Du blir ju bortvald och det är inte okej i en relation. Ni måste snacka igenom detta och försöka komma fram till en lösning 

  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Missbruk) skrev 2019-08-08 21:14:00 följande:
    Fast att titta tillsammans är ingen lösning eftersom hon är tillsammans med en man som missbrukar och är beroende av porr. Det blir liksom som att knarka med pundaren eller dricka med alkoholisten..
    Inte om det leder till att hon får sex, då är det tvärtom ändamålsenligt.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Frustrerad kvinna) skrev 2019-08-09 23:33:40 följande:
    Hur skulle det kunna vara ändamålsenligt med att jag tittar på kvinnorna han tänder på, tillsammans med honom? Om jag inte hade dåligt självförtroende, med hur jag ser ut, så skulle jag definitiv få det då.
    Skulle du vilja ha sex med din kvinna samtidigt som det rullar bilder på extremt snygga och vackra män, på skärmen, som hon tittar på, mer än hon tittar på dig?
    Om det var ett sätt att få mer sex, absolut!
    Låter som att du behöver jobba med ditt självförtroende snarare än att klanka på din mans porrtittande. Men jag försvarar inte honom, för mig är det obegripligt att man kan välja porrtittande framför att ha sex med sin kvinna.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Missbruk) skrev 2019-08-10 12:40:46 följande:
    TS man prioriterar porr typ alla dagar i veckan istället för att ha sex med sin fru som gärna vill ha sex med honom. Han är beroende, men du tycker TS självförtroende verkar vara det största problemet här? Även om TS inte skulle ha några problem med varken självkänsla eller självförtroende så förändrar det ju inte det faktum att mannen väljer porren framför henne.

    Vem vill för övrigt ha sex men nån om det krävs att man tittar på andra varje gång under tiden? Då är man ju knappast närvarande mentalt i sexet med sin partner.
    Det är det näst största problemet i relationen, det största är att han inte vill ha sex med TS. Om man känner sig utkonkurrerad av kvinnor på bild behöver man jobba på sitt självförtroende, ja. 
    Hans porrberoende hade inte varit ett problem om det inte gått ut över andra, i detta fall TS.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Frustrerad kvinna) skrev 2019-08-10 20:28:02 följande:
    "Om man känner sig utkonkurrerad av kvinnor på bild.."
    Det har inget med om att jag "känner" si eller så, det är fakta. Spelar ingen som helst roll hur bra självförtroende och självkänsla jag faktiskt har. Jag blir bortvald, helt enkelt.
    Ok, det var du själv som tog upp självförtroendet.

    Du är bortvald, ja. Är det inte lika bra att lämna relationen då?
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Frustrerad kvinna) skrev 2019-08-11 11:10:40 följande:
    Det jag tänker och hoppas på, är ju att vi ska kunna ta upp detta ämne, så han iaf förstår att jag vet och att jag inte mår bra i situationen, som den är nu. Att han kanske kan visa mig den respekten att iaf inte ta med mobilen in i badrummet, och sitta där och porrsurfa, när jag är hemma. Sen vad han gör när jag inte är i närheten är upp till honom. Men det är klart att skulle han inte tillfredsställa sig själv flera ggr om dagen till "porr", så skulle han nog vilja ha sex oftare med mig. Skulle också önska att han involverar mig i en av hans stora "kinks".
    Frågan är ju, hur ber jag honom om att inte alltid ta med mobilen på toa?
    Nej, jag vill inte lämna, han är en helt fantastisk man på alla andra sätt, han är min stora kärlek och jag kan inte ens tänka mig en annan man.
    Men varför kan du inte säga som det är och som du skriver i tråden? Att du känner dig bortvald och att hans porrsurf går ut över er relation. Och att du känner dig obekväm med att han tar med mobilen på toa, även om det är oskyldigt som han säger. Sär det lugnt utan att anklaga, utgå från hur du känner och utan att kräva att han ska sluta se på porr men sköta det mer diskret. Det är ju inga orimligheter eller konstigheter du kräver. Om han är en så bra man som du säger måste han kunna gå dig till mötes på något sätt.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Frustrerad kvinna) skrev 2019-08-18 19:45:14 följande:
    Nej, han vet att jag aldrig skulle genomföra något sådant. Dessutom vill jag inte ställa ultimatum, det ska vara av fri vilja, annars blir det inte bra.
    Klokt, ultimatum och utpressning hör inte hemma i en relation.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Missbruk) skrev 2019-08-18 20:23:20 följande:
    Beror ju helt på vad det gäller. Vid ett missbruk kan det behövas ett ultimatum: Antingen tar du tag i problemet och söker hjälp eller också får vi gå isär.
    Risken är då att partnern till synes går med på det men fortsätter sitt missbruk i hemlighet. Bättre då om denne kan få en förståelse och vilja till förändring i sig själv än att det sker genom hot.

    Men i en nödsituation kan det vara motiverat, det håller jag med om. Fast det gäller knappast för porrmissbruk.
Svar på tråden Porrsurf isf sex