Inlägg från: Anonym (Porrsurfaren) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Porrsurfaren)

    Porrsurf isf sex

    Min syn som porrsurfare på detta. Personligen porrsurfar jag förmodligen för mycket i alla fall. Men det gör inte att jag blir mindre sugen på riktigt sex, snarare tvärt emot. Så ur min synvinkel så är det nått annat än just porrsurfningen som gör att TS man inte vill ha sex.

  • Anonym (Porrsurfaren)
    Anonym (Frustrerad kvinna) skrev 2019-07-15 19:55:30 följande:
    Menar du att när du porrsurfar också tillfredsställer dig själv? Och ändå vill du, (t,om) ha mer sex med din partner? Hur många har om dagen kan du komma för egen hand och ändå vara på när din parter initierar till sex?
    Ibland blir det porrsurf utan avslut, kanske lite lätt runk men en hand i byxan utan att komma så att säga. Efter det är man ju extremt kåt :) Går man hela vägen fram så är man inte är så sugen att man själv tar initiativ på en gång (närmaste halvtimmen). Men personligen hade inte avfärdat fruns inviter, ens om de kom direkt efter.
  • Anonym (Porrsurfaren)
    Anonym (Frustrerad kvinna) skrev 2019-07-15 18:55:51 följande:

     Sen är han helt ointresserad av sex med mig, även fast jag försöker med det han gillar, lockar och pockar, men nej.


    På vilket sätt visar du att du är sugen? Hur försöker du förföra honom?


    Tog han initiativet förr ?

  • Anonym (Porrsurfaren)
    Anonym (Frustrerad kvinna) skrev 2019-07-15 21:32:50 följande:
    Förlåt för, kanske, korkad, fråga, men varför kåta upp sig flera ggr om dagen, och inte slutföra? Verkar konstigt om det är det min man gör, när han ändå avvisar sex med mig sen...

    En halvtimme?? Hur gammal är du egentligen?
    För att det är trevligt. 40+
  • Anonym (Porrsurfaren)
    Anonym (Frustrerad kvinna) skrev 2019-07-15 21:40:48 följande:
    Svårt att svara på, utan att bli för personlig här, men min man har en stark fetisch, som jag till stor del delar, förutom att jag förstås inte ser ut som dom kvinnor han tittar på, så använder mig b.la av det jag kan.

    Njae, har tänkt på det och han har alltid varit dålig på att ta initiativet, till viss del iaf. Han har aldrig varit den som tryckt upp mig mot diskbänken och bara visat sin kåthet ...

    Nu blir man ju nyfiken :)


    Har du sagt rakt ut att du vill bli tryckt upp mig mot diskbänken och tagen utan krusiduller? Med "me too" kampanjen så kanske den typ av aktivitet minskat rent allmänt.

  • Anonym (Porrsurfaren)
    Anonym (Frustrerad kvinna) skrev 2019-07-15 22:42:35 följande:
    Haha, ja det så klart. Men kan du och säger inte nej till din kvinna, fast du kommit flera ggr på en dag?
    Säger inte nej om hon är tydlig med vad hon vill, hon får väl suga mig kåt i värsta fall Flört. Men sen är ju inte hon (kvinnor i allmänhet) kanske inte alltid så tydliga. Sedan har det såklart hänt att jag avvisat henne, men inte pga porrsurf utan pga dåligt humör av annat.
    Anonym (Frustrerad kvinna) skrev 2019-07-15 22:42:35 följande:
    Men intressant ändå, tror du det är vanligt bland män att porrsurfa flera ggr per dag, utan att komma? Det är något jag isf inte visste om..
    Det låter jag vara osagt, du får lägga ut en omröstning :)

  • Anonym (Porrsurfaren)
    Anonym (Frustrerad kvinna) skrev 2019-08-18 15:00:29 följande:
    Ja, det är ju det man förstått, sen att porrsurfande män, här och på andra forum säger att det inte påverkar deras lust och inte har med partnern att göra ju bara trams. Såklart det påverkar, en själv och ens partner.

    Tack, jag håller tummarna och gör vad jag kan.
    Personligen så ökar bara lusten, som sagt tidigare. Men alla är olika såklart.
Svar på tråden Porrsurf isf sex