Forum Föräldraskap - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Hur förlika sig med att mitt barn har en frånvarande pappa?

  Mån 15 jul 2019 22:59 Läst 0 gånger Totalt 32 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (TS) - Visa alla inlägg
  Anonym (TS)
  Återställ
  Mån 15 jul 2019 22:59

  Sen min son föddes har pappan varit väldigt lite delaktig. Pappan var glad åt att bli pappa. Han ville ha barn. Sen när sonen föddes ville han inte. Han har bott med oss i perioder. Men även då har han tagit ett avstånd till sonen. Han har inte hjälpt till med något. Sagt att han inte gillar eller klarar av små barn. Och dom gångerna vi två gjort slut kan han försvinna flera månader. Precis som att egentligen är han bara intresserad av relationen till mig. Nu kommer jag aldrig mera ha en relation till denna idiot. Men jag har så svårt att acceptera hur man kan vara så känslokall mot sitt kött och blod. Svårt att acceptera att jag är helt ensamstående. Känns ensamt och sorgligt. Stackars mitt barn. Vad hjälper att tänka? Har någon erfarenheter av såna här skitstövlar?

 • Anonym (TS) Trådstartaren
  Återställ
  Tis 16 jul 2019 10:21 #1

  Ingen?

 • Anonym (TS) Trådstartaren
  Återställ
  Tis 16 jul 2019 23:46 #6

  Svar till Pelle:

  Ja pappan till barnet har haft en dålig uppväxt där han bodde på olika fosterhem. Även blivit nedtryckt av sin egen far. Känt sig bortvald.

  Men tycker då att han borde minnas hur det kändes och inte göra så mot sitt eget barn. Komplext! Jag själv har haft en bra uppväxt med mycket kärlek. Så jag kan omöjligt förstå hur man kan svika sitt eget kött och blod. Jag skulle inte kunna vara utan mina barn ( har 3) mer än en vecka.

 • Anonym (TS) Trådstartaren
  Återställ
  Ons 17 jul 2019 23:05 #8

  Självsanerande ha ha! Ja det har du ju rätt i.

  Man blir bara så frustrerad att pappan är kass och inte kan vara en bra pappa. Mina äldre barns pappa är den bästa pappan man kan vara. Sådan kontrast!

 • Anonym (TS) Trådstartaren
  Återställ
  Tor 18 jul 2019 20:11 #13

  Ällingen: val som mamma? Jag tycker inte man kan välja att vara förälder. Det ska man vara om man sätter barn till världen.

 • Anonym (TS) Trådstartaren
  Återställ
  Lör 20 jul 2019 11:25 #31

  Reaktiv: tack så mycket för ett konstruktivt svar. Jag ska verkligen ta till mig dina ord. Låter sunt och bra. Jag är fortfarande inne i att försöka hjälpa till med kontakten. Men efter jag läste detta kommer jag INTE trycka på mera. Jag har ju gjort tillräckligt. Och man blir bara besviken varje gång. Och besvikelsen tar energi från mig. Som idag är jag låg för att han sa tidigare i veckan att han skulle göra nåt med sin son på helgen. Men har inte fått något sms om det nu och då väntar jag och känner mig besviken...

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll