Forum Relationsproblem - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Slagen och stannat i förhållandet?

  Tis 16 jul 2019 16:44 Läst 0 gånger Totalt 7 svar
  Visar endast inlägg av AndreaBD - Visa alla inlägg
 • Tis 16 jul 2019 16:44 #6
  Anonym (Nyfiken) skrev 2019-07-16 14:51:27 följande:

  Men om man älskar personen och dens personlighet, han är hela ens familj då man inte har någon kvar i livet och man klickar på alla plan då är det inte så lätt att lämna. Man har hunnit bygga upp ett liv tillsammans. Han är mitt liv nu liksom, detta är längesen han knuffade och höll fast mig men tanken kommer ändå upp att han faktiskt gjort så mot mig.

  Jag har dock inte varit en ängel självklart och jag har också blivit så arg en gång att jag slagit till honom, ej i ansiktet.

  Händelserna är ju något som jag förlåtit idag. Vill gärna höra om någon här har blivit knuffad eller slagen i sitt förhållande och idag är kvar/har byggt upp ett liv tillsammans. Någon måste ju? Ni kan skriva anonymt..


  Men snälla, nu försöker du hitta på alla möjliga ursäkter för att inte behöva lämna honom. Du behöver inte ha det så här. Det finns bra män där ute som inte skulle göra sånt. Och du tror nu att du älskar honom för att du inte har någon annan/bättre. Du kan alltid träffa några nya människor, nya vänner eller en ny partner. Du har alla möjligheter i världen, men du måste höja dina anspråk! Acceptera inte sånt! 
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll