Forum Otrohet - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Kommit på min killes otrohet igen..

  Tis 16 jul 2019 00:02 Läst 0 gånger Totalt 38 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Hanna) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Hanna­)
  Återställ
  Tis 16 jul 2019 00:02 #4

  Med tanke på att han höll på så här sist också tyder bara på att han inte kommer att förändras. Att han inte vill prata om det visar bara på att han inte vill förändras eller erkänna de fel han gjort. Att bygga upp förtroendet efter det svek han begått tar tid och krävs arbete. Det intryck jag får är att han inte skulle ha viljan att göra det. Kanske hade hållt i max nån vecka sen tillbaka till sitt vanliga beteende. Att du står kvar vid hans sida ger signalen att det han gjort inte är så farligt. Älskar han dig borde han vara rädd att förlora dig och göra allt för att inte såra dig.

  Vet ditt egna värde och gör slut med honom igen.

 • Anonym (Hanna­)
  Återställ
  Tis 16 jul 2019 00:18 #8 +1
  Anonym (Besviken) skrev 2019-07-16 00:06:20 följande:

  Men ändå var det hans idé att vi skulle försöka igen för att han fortfarande var kär i mig osv efter allt som hände förra gången.

  Det som gör mig egentligen jävligt arg är att han blånekar allt rakt upp i ansiktet.

  Är det fel av mig att berätta att jag vet att han har en kontakt för telefonsex?

  Eller är det dumt av mig att skriva till henne?


  Det är ju ett märkligt sätt att visa sin kärlek på.
 • Anonym (Hanna­)
  Återställ
  Tis 16 jul 2019 00:23 #9

  Kan rekommendera dokumentären Anders, jag och hans 23 andra kvinnor. Där kommer du förstå hur svårt det är för en människa som han att ändra sitt beteende. Spelar ingen roll att han skulle älska dig, han fortsätter kontakta andra kvinnor ändå.

 • Anonym (Hanna­)
  Återställ
  Tis 16 jul 2019 01:13 #17

  Sluta ursäkta hans beteende. Det är bara han som bär ansvaret för det och det spelar ingen roll vilken ursäkt han än kommer med om han inte är beredd på att göra jobbet för att ändra på sitt beteende.

  Du har gjort det klart och tydligt att hans beteende inte är okej, men han väljer att fortsätta. Det handlar inte om att det gpr in genom ena örat och ut ur det andra eller att han har ett förståndshandikapp. Han vet men väljer att ignorerat det när behovet kickar in.

  Varför han gör det eller varför han inte kan sluta kanske han själv inte vet. Han kommer inte få reda på det förens han väljer att jobba med sig själv. Men det är ha som VÄLJER att göra det om och om igen trots att han VET hur det får dig att må.

  Just nu har han inte behovet att kontakta någon när du finns där. Då tillfredsställer du hans behov. Men vill du vara med någon som kommer att kontakta en annan kvinna när du inte är med honom? En dag så kommer du att bli vardag och bekräftelsen från dig kommer inte vara tillräcklig så han kommer att söka det hos andra trots att du är hos honom.

  Det finns ingen ursäkt som kan rättfärdiga detta beteende. Kom ihåg det!

 • Anonym (Hanna­)
  Återställ
  Tis 16 jul 2019 01:32 #21 +1
  Anonym (Besviken) skrev 2019-07-16 01:18:44 följande:

  Att han blir svartsjuk och småsur såfort man pratar med en killkompis är det också något som har med hans beteende att göra?

  För den situationen är heller inte ovanligt.

  Jag är otroligt tacksam för alla svar!

  Det får mig att förstå att det inte är något att satsa på.


  Det är ju verkligen dubbelmoral. Han kan skriva med tjejer i syfte att sextexta med du får inte prata med en killkompis. Känns som att det finns mer i hans skrivande än bara skrivande. Han kanske inte agerat fysiskt än men kommer nog.

  Ofta ger vi en förklaring till en annans beteende utifrån ens egna erfarenheter och hur man själv tänker. Han vet vad han skriver till de andra tjejerna och om han nu kan göra det så tror han att du gör det.

  Det blir också psykiskt nedtryckande när han bannar dig för något som han gör mycket värre.

  Förstår att han ville ha tillbaka dig för att han va kär, men varför tog du tillbaka honom? Bara för att nån tycker om en gör det inte att personen är rätt för en.
 • Anonym (Hanna­)
  Återställ
  Tis 16 jul 2019 19:35 #36
  Anonym (Besviken) skrev 2019-07-16 01:49:23 följande:

  Jag hänger med i vad du skriver.

  Jag vet inte helt ärligt.

  Trodde väl att han ändrat på sig eftersom han visat att han ville ha tillbaka mig.

  Man är väl kär i kärleken egentligen, som det är nu och kanske inte personen.

  Aldrig fått uppleva riktig kärlek, man dras väl till fel killar.


  Det är lätt att ge sken om att man har förändrat och när han hade att vinna dig tillbaka som motiverade honom så kunde han hålla det. Sen vann han dig och njöt av vinsten men sen kommer det gamla behovet tillbaka. Han mådde sitt mål och vill nog ha en ny utmaning nya spänningar.

  Det är lätt att man blir kär i bilden man målat upp av en person eller det liv man vill ha med hen men man missar att se hela personen och att hen har en egen bild av framtiden som kanske inte stämmer överens.
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll