Inlägg från: Gameofthrones |Visa alla inlägg
  • Gameofthrones

    Kommit på min killes otrohet igen..

    Det är så lätt och säga dumpa. Men i verkligheten så kan du det du kommer vara ledsen ett tag.

    Livet tar inte slut. Även om det känns så.

    Han kanske älskar dig men är nog sex missbrukare. Det är ett missbruk. Som är beroende. Jag tror inte att du är ensam. Han har gjort detta förut.

    Lämna honom. Försöker han kontakta dig svara inte. Detta kommer tära på dig bita i ditt självkänsla och förtroende till människor.

  • Gameofthrones
    Anonym (Fritte) skrev 2019-07-16 18:54:43 följande:

    tack för ditt svar! Jag menade mest att jag själv börjat inse hur tråkig min fru har blivit sedan hon fick barn. Kan inte sluta tänka på det.


    Men har du blivit en tråkig man själv? Nu går jag inte på för du är man, utan som person?. Jag har tre barn, trött arbetande person, jag prioriterar alltid mina barn och min man lika mkt.

    Vad gör du för att hon mår bra? Frukost på sängen? Har du tagit förgivet där hemma? Har du slutat prata med henne? Kommunikation är A O. Vad ger du henne för att hon ska känna sig uppskattad?

    Min man gör mkt för han älskar mig. När ngt går sönder han lagar, när det är trassel med datorn fixar han, han tackar för maten varje dag han ger mig puss eller kyss varje dag speciellt efter maten eller efter en fin helg. Vi håller om varandra, vi är trötta människor men vi glömmer inte varandra vi har varit tillsammans sen jag var runt 17 till och från stadigt 19 år och idag är jag 35 plus plus plus känner mig som 20 ibland.

    Vill du rädda ditt äktenskap få bättre och ge dina barn en rättvisa hur man behandlar människor rätt speciellt i äktenskap.
Svar på tråden Kommit på min killes otrohet igen..