Inlägg från: Anonym (Emma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Emma)

    Funderingar i bröllopstider

    Det låter faktiskt som om ni inte har någon direkt kontakt med brorsonen. Hur ofta träffar ni honom? Hur ofta ringer din man honom för att höra hur han mår och hur livet går. Jag skulle aldrig bjuda någon på mitt bröllop bara för att vi var släkt. Jag vill ha mina nära och kära på mitt bröllop, de som är intresserade av mig och mitt liv och som jag har en bra kontakt med.

  • Anonym (Emma)
    Anonym (Hoppas era barn blir riktigt ludna, från oss som inte blir bjudna) skrev 2019-07-16 09:01:53 följande:

    Relationen har inte varit på det sättet. Ingen på den sidan är ringande personer. Maken har inte Facebook heller.

    Däremot när vi träffat honom har vi självklart varit uppriktigt intresserade av hans liv. På samma sätt som makens syskon tar sig tid att prata med våra barn när vi träffas. Det är på det sättet den här sidan har träffats och umgåtts under hela deras liv.

    Du gav mig en hint om hur de kanske tänker. De ser nog inte dessa träffar som syskonen ordnar som viktiga, även om det är det sättet som de syskon har skött relationerna. De vill ha det på sitt sätt och eftersom syskonens umgänge inte stämmer in på mallen hur man ska ha kontakt, så räknas det inte.


    Okej, men hur ofta ses ni då? Alltså är det mer sällan än en gång per år och ingen kontakt där emellan skulle jag inte se er som ?nära?. Sen är ju alla olika och vissa vill ha bröllop med alla de någonsin träffat och vissa vill ha det med sina närmsta. Jag skulle tycka det var stelt att bjuda släktingar som jag inte träffat eller pratat med på några år på mitt bröllop, det blir ju typ som att bjuda okända människor nästan.

    Tycker inte ni ska ta illa upp.
  • Anonym (Emma)
    Anonym (Hoppas era barn blir riktigt ludna, från oss som inte blir bjudna) skrev 2019-07-16 12:53:05 följande:

    Jag tar det inte personligt för att de inte bjöd oss. Jag var mest förundrad att de aktivt valde bort en hel släkt, en släkt som ändå funnits vid brudgummens sida genom hela hans uppväxt. För de valde inte bort mig och min make, de valde bort hela den släkten.

    Jag fick ju frågor vad vi har gjort för att ha en kontakt, jag vet faktiskt inte vad de andra syskonen har gjort. Det vi vet att ett av syskonen har en dödlig sjukdom och jag tycker det är tråkigt, för brudgummens skull, att inte tog en bra möjlighet att träffa denna släkting en sista gång, denna släkting som också varit med under hela brudgummens uppväxt, som brytt sig och engagerat sig på olika sätt.

    Våra egna barn uppskattar makens släkt, det vet vi. Så den dagen de gifter sig, så kommer både min släkt och makens släkt med all säkerhet ha en naturlig plats på bröllopet. För våra barn är avstånd inget hinder och uppskattar tillfällena när vi träffas.


    Du tar det visst personligt. Du har skrivit flera gånger nu att du är sårad, ledsen, inte längre kommer försöka ha kontakt med brorsonen, att ni känner er exkluderade osv.

    Samtidigt undviker du att svara på när du sist träffade brorsonen trots att flera frågat. Tror du har svaret där faktiskt.
  • Anonym (Emma)
    Anonym (Hoppas era barn blir riktigt ludna, från oss som inte blir bjudna) skrev 2019-07-16 15:31:10 följande:

    Släpp mig nu, jag är bara en ingift kvinna. Det var en hel sida av släkten som var exkluderad.

    Ingen verkar se den biten, vilket ger mig svaret, många anser att det är helt OK att exkludera samtliga på ena sidan.


    Haha jaa men det är ju just du som startat en tråd om detta där du berättar att du är sårad.. Jo jag ser den biten men då ni ?umgås i flock? som du skrev tidigare antar jag att han träffat de andra släktingarna ungefär lika lite som han träffat er och därför inte bjudit dom heller.

    Vad tycker din mans syskon om saken?
Svar på tråden Funderingar i bröllopstider