Inlägg från: Anonym (88) |Visa alla inlägg
  • Anonym (88)

    Frun vill inte ha sex längre :(

    Hur var ert sexliv när ni var nykära? Har tyvärr inga svar men kan dela med mig av en likande situation. Jag undrar nämligen samma sal... Jag har efter 10 år tillsammans tappat attraktionen för min man. Han har aldrig varit så fysisk av sig, pussas sällan, har inte velat ge oralsex på 5 årstid, osv. Han ville från dag 1 ha sex mer sällan en jag. Vilket resulterat i att jag försökt stänga av mina behov. Vidare så får jag dra största lasset i huset, hålla koll på viktiga datum, presenter, barnen, osv.. Han vägrade att vara föräldraledig med våra barn trots att vi båda var mitt i karriären.. Så nu vaknade jag upp en dag och kände en otrolig dragning till en annan man. En främling egentligen. Men jag ville bara låsa in mig på ett hotell med honom. Den andra mannen tär i mitt huvud. Kan inte sluta tänka på honom. Tyvärr. Tänkte nästan separera för några veckor sedan. Tanken att ha barnen varannan vecka känns ju hemskt men samtidigt vet jag att jag skulle få mer energi då det skulle innebära mindre arbete för mig. Ekonomiskt klarar jag mig själv. Jag har nog råd att ta över huset och köpa ut min man.... men plikten håller mig kvar. Att inte svika min man, att inte göra släkten besviken. Varför stannar du kvar i ditt äktenskap? Är du attraherad av din fru? Om du fortfarande är det så kanske det inte är försent att reparera äktenskapet och hottat tillbaka till varandra.

  • Anonym (88)
    Sgtwolf skrev 2019-07-17 11:07:01 följande:

    Äh!

    Det hänger inte på vem.som gör vad eller för lite sömn osv.

    Minskad sexlust i ett förhållande beror enbart på att man slutat bekräfta varandra i det lilla. En kram vid spisen. En klapp på rumpan. En snabb kyss på halsen, lukta på håret. Eller bara stryka över den andres hand för ett ögonblick. Dvs små bekräftelser som varken tar tid eller är betungande att göra och inte måste leda till nått mer än att bekräfta att man ser varandra.

    När någon blivit så bekväm att den slutar med de små bekräftelserna i vardagen då dör lusten och förhållandet. Sen finns det säkert lika många orsaker till att man slutar med bekräftelserna som det finns människor. Men så länge man tar sig tiden för för några sekunder av fysisk kontakt, då lever förhållandet också.


    Håller med! Det är denna fysiska kontakt som håller attraktionen levande och gör att man lever i en kärleksrelation och inte en typ kompis/syskon relation.
Svar på tråden Frun vill inte ha sex längre :(