• Man343
    Thu 18 Jul 2019 09:34
    1967 visningar
    20 svar
    20
    1967

    Missnöjd partner

    Hur är det ens möjligt att du skriver att du älskar honom, och att han har många bra sidor?

    Jag fattar inte hur den mekanismen fungerar hos många kvinnor, att oavsett hur illa behandlade ni blir, så älskar ni ändån mannen?

    Du borde lämnat långt innan ni skaffade barn.

    Han är en psykopat, dra snarast möjligt och fixa besöksförbud omgående.

  • Man343
    Thu 18 Jul 2019 13:23
    #14
    Akira Öken skrev 2019-07-18 12:45:40 följande:

    Kunskapsbrister inom området är otroligt vanliga. Dock är dina egna brister på kunskap inom området inget försvar för hur du väljer att uttrycka dig i denna tråd. Du har alla möjligheter att läsa på om hur en nedbrytande process kan se ut i relationer. Det gäller inte bara kvinnor, utan män bryts ner på samma sätt i relationer med en partner som utövar misshandel.

    Kunskapen är en enkel googling bort.

    Hela ditt inlägg är OT och jag hoppas att TS orkar bortse från ditt försök att ytterligare trycka ner någon som ber om hjälp och stöd. Har du svårt att känna empati för andra människor är det lämpligare om du håller dig till andra typer av trådar.


    Gäsp
  • Man343
    Thu 18 Jul 2019 15:48
    #15
    jrockyracoon skrev 2019-07-18 15:08:06 följande:

    Har du funderat över hur mycket skatt som invandraren, invandrarens barn, invandrarens barnbarn, invandrarens barnbarnbarn, etc. kommer betala.

    De flesta undersökningar jag har läst om har kommit fram till att ekonomiskt så går landet med förlust eller jämnt ut avseende kostnader/inkomster för invandrare. Men de missar då att räkna med framtida generationer - inga undersökningar räknar på det. Gör man det står det för varje tänkande människa utan tvivel att man ekonomiskt går med vinst ang. invandrare.

    Det är fakta och går inte att komma runt, även om du försöker.

    Även om man som du tycks göra inte tycker om invandrare, så tycker jag att man behöver hålla sig saklig och ta in fakta.

    Sverige och Tyskland som har tagit in relativt många invandrare har en bra mycket bättre ekonomisk utveckling än många andra länder såsom exempelvis Finland och Polen, etc. Det är intressant att det går så bra för Sverige med tanke på hur många invandrare vi har tagit in, redan på 60 och 70-talet fram till idag.

    Ska inte gå off-topic för mycket, men vill inte låta din åsikt stå oemotsagd.

    Sen när du tycker att  kvinnor ska skylla sig själva för att de väljer dåliga män, så har du rätt i att det vore bra om kvinnor (och män) kunde lära sig att känna igen psykopater och andra manipulerande personer tidigt och lämna dem. Men du har fel om du tror att det är lätt att skaka av sig en psykopat eller en narcissist när de väl fått grepp om en. Du kanske kommer att bli klokare när du växer upp och lär dig lite mer om världen och livet.


    Ska svara ändå eftersom du tänker helt fel. Ditt resonemang bygger på att invandringen helt slutar, och att framtida generationer inte orsakar några kostnader, så att om 100 år kan vi se en ekonomisk vinst. Men den ser ut att bara fortsätta, runt 1000 människor i veckan kommer som ska försörjas, och då är det konstant en kostnad för samhället, iom att det hela tiden kommer in nya nänniskor som ska försörjas.

    Har du helt missat hur många kommuner som är på väg att gå i konkurs pga av ökade socialbidrag?

    Vi befinner oss just nu i en högkonjunktur som döljer kostnaderna. Tyvärr bedriver regering en politik man normalt gör i lågkonjunktur just pga av de ökande sociala kostnaderna.

    När lågkonjunkturen kommer blir det en rejäl ekonomisk baksmälla.

    Det är inte pga extremt hög invandring Sveriges ekonomi gått bra, det har gått hyfsat trots invandring pga högkonjunktur.

    Sen är inte ekonomi allt, den oerhört snabba demografiska förändringen, där många idag känner sig som främlingar i sitt eget land, samt den eskalerande brottsligheten gör knappast Sverige till ett bättre land att leva i, även om vi skulle gå med ekonomiskt vinst.

    Vilket vi inte gör.

    Sen är invandrare och invandring inte samma sak...

    Slutdiskuterat!
Svar på tråden Missnöjd partner