Inlägg från: Anonym (Vanlig man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vanlig man)

    Sverige på väg att bli Nordkorea eller nåt!

    Anonym (Nordkorea) skrev 2019-07-17 03:08:25 följande:

    Sverige är på väg att bli Nordkorea eller nåt!

    Myndigheterna lägger sig mer och mer i medborgarnas vardagsliv och nu har de börjat förbjuda rökare att röka på fler ställen.

    Redan innan så har yttrandefriheten försämras.


    Ett sånt genuint skitsnack. Sverige har en öppenhet och stringens gällande myndigheters agerande som saknar motstycke i världen. Däremot har vissa forum invaderats av kverulanter och lågbegåvade, obildade SD-figurer som i sin bitterhet sitter och skriver magsura inlägg för att de tycker att allt är så orättvist.

    Är det något detta landet verkligen inte behöver så är det dessa lågpresterande och gnälliga bottenskrap till ursäkt för medborgare. Skämmes!
  • Anonym (Vanlig man)
    Anonym (forever) skrev 2019-07-17 11:16:39 följande:

    Ta't lugnt, ta en Toy :D

    Många fel hittar man i din text.

    Lev du i din drömbubbla.


    Det träffade visst rätt hör jag. Nåväl, vi får väl dras med patrask likt TS som andra europeiska länder fått göra länge antar jag. Icke förty är det lika sorgligt.
  • Anonym (Vanlig man)
    AndreaBD skrev 2019-07-17 21:00:31 följande:

    Precis. Den som säger att det är kommunism i Sverige har aldrig sett det. De har aldrig träffat folk t.ex. från Östtyskland som har suttit 5 - 10 år i fängelse och misshandlats där för att de försökt lämna landet och som ofta dessutom fått sina barn bortadopterade. Hörde av ett sånt fall igen igår, och det var inte sällsynt att sånt hände. 

    Och vi lever i ett demokratiskt land, där ingen får kränka ens mänskliga rättigheter, och dessa obildade valpar pratar om censur och liknande! 


    Just så!
Svar på tråden Sverige på väg att bli Nordkorea eller nåt!