• Anonym (Z)

    Sverige på väg att bli Nordkorea eller nåt!

    Anonym (poo) skrev 2019-07-19 01:12:55 följande:

    Sverige är mer likt Nordkorea än vad folk ser/förstår.

    Vi inbillar oss att vi har fri media, trots att alla inom media vittnar om censur, mycket som inte får sägas eller rapporteras. Ex etnicitet på förövare vid brott eller vissa typer av samhällskritik. Sök gärna efter intervjun med Lars Ohly när han bekräftar detta.

    BRÅ får inte längre samla in data om förövarens ursprung eller etnicitet, det bestämdes 2015 efter den uppmärksammade "Tensta våldtäkten".

    Polisen får inte gå ut med signalement längre. 

    Vi ska ha offentlighetsprincipen (egentligen tänkt att ge medborgare demokrati och visa vad politikerna gör) men den används till att sälja svenskars uppgifter på ratsit och politikerna har rätt att kräva censurering av mycket de gör.

    Böcker som anses ha "fel" tankesätt tas bort från bibliotek och skolor, allt från Pippi och Tintin till boken Asyl som anses felaktiga.

    Folk skyller på PK-maffian, eller SD, eller liknande för utvecklingen av läget men det är våra styrande politiker som godkänt och reglerar detta, vilket sattes i system på 90talet.


    Sverige är mer likt nazityskland än Nordkorea.
  • Anonym (Z)
    misil skrev 2019-07-26 07:23:02 följande:

    Självklart ska HMFlagen skrotas eftersom den går på tvärs mot vad en demokrati med yttrandefrihet ska sträva efter,detta pga två orsaker.

    1.Den inskränker yttrandefriheten dvs censur.

    2.Den frångår principen om att alla ska vara lika inför lagen dvs att människors etnicitet,kön,sexuella läggning osv ska vara en icke fråga för domstolen där endast brottsgärningen mot brottsoffret ska tas i beaktande.

    Jag anser att t,ex förtal och hot ska ha högre straffskala,eftersom dessa undergräver yttrandefriheten.

    Förövrigt är jag inte SDare utan liberal,men det är intressant hur snett det gått i Sverige att när man vill försvara yttrandefriheten så anklagas man för att vara en mörkerman,om man är lite pålästa i historia så vet man att makten alltid har hävdat att inskränkningar av yttrandefriheten(censur)görs för ett gott syfte.


    Host host, du anser att förtal undergräver yttrandefriheten, men inte HMF? Förstår du ens HMF?

    Det är inte HMF att säga att man ogillar araber. Men det är HMF att säga att Araber är jävla råttor som borde skjutas hela bunten. Men det tycker du alltså är ok.

    Det är på intet sätt mer en inskränkning i yttrandefriheten än förtal eller olaga hot.
  • Anonym (Z)
    Anonym (.) skrev 2019-07-27 18:44:17 följande:

    Så när nån kallar Hanif Bali för brunråtta, och sen en kolumnist skriver en kolumn där hon diskuterar hur vi ska utrota brunråttorna så gör man egentligen inget fel? Eller gör man det?

    Det man ser är hur vissa grupper kan attackeras helt utan risk, medans andra inte ens kan nämnas för man vet ju aldrig vad som kan bli fel.

    Det finns dessutom en skala där den som utför attacken är relativt trygg om de tillhör en grupp som har skyddsvärde.

    Det känns solklart att de här lagarna kommer till för att kunna ägna sig åt krypskytte på vissa grupper av vissa grupper och det är därför de väcker antipartier.

    Det är en del i ett kuturkrig där vänstern/kvinnor har vunnit så in i helvete, de har segrat till den punkt där de går runt och vevar med segerfanorna.

    Hur ska man annars förklara det här. Titta på deras miner när de tvingas fråga hur högt, när överprästinnan tvingar dem att hoppa och le samtidigt.

    Vi tar den här fajten på allvar, eller så dör vi ut.


    Du är ju direkt paranoid.
  • Anonym (Z)
    Anonym (.) skrev 2019-07-27 19:16:07 följande:

    Stark övertygande argumentation.


    Bara för att förtydliga få det tydligt behövs. Det jag skrev är ingen argumentation. Det är ett konstaterande och ett ovedersägligt faktum.
  • Anonym (Z)
    Ser0tonin skrev 2019-07-27 22:05:56 följande:

    Varför det? Allt är ju sant? Vänstern gnäller om rasism hit och dit. Sen när han vågar gå emot den kulturmarxistiska strömmen så kallar vänstern honom för husneger. Men det är väl en del av det goda hatet som sådana som du godkänner.


    Vem är ?honom?? Menar du anonym(.)?

    Var har vänstern kallat honom husneger?

    För undvikande av pinsamma missförstånd kan jag säga att jag själv röstar ömsom på KD, ömsom på M. Så kalla inte mig vänster.
  • Anonym (Z)
    Ser0tonin skrev 2019-07-27 22:40:46 följande:

    Jag menade samma som Anonym(.) Hanif Bali. Han blev kallad husneger för att han ifrågasätter den galna flatheten mot immigrationspolitiken och andra "förbjudna" områden som islamism m.m.


    Det tycker jag faller utanför ramen för yttrandefrihet men anonym(.) tycker säkert annorlunda.
  • Anonym (Z)
    misil skrev 2019-07-28 10:52:50 följande:

    Om jag ljuger om att en person är kriminell så är det förtal.


    Och ljuger du om att alla araber är kriminella är det HMF.
Svar på tråden Sverige på väg att bli Nordkorea eller nåt!