Inlägg från: Anonym (Undrar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Undrar)

    Män- varför är det upphetsande med porr?

    Killars version nu, inte vad ni kvinnor tror att er man tycker.

    Varför är det så spännande med porr att ni inte kan hålla er ifrån det?

    Tänder du lika mycket på din flickvän som på porrfilm?

    Vad har det för positiva respektive negativa konsekvenser?

    Kort och gott. Varför ser ni på porr även när ni är i en relation med någon som vill ja sex med er?

  • Svar på tråden Män- varför är det upphetsande med porr?
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (H) skrev 2019-07-17 13:48:16 följande:

    För att det enligt ts lät som om endast män kollar på porr och att de kvinnor som eventuellt skulle svara inte gör det och endast svarar i sin mans ställe. Hur svårt kan det vara.


    Det menade jag inte. Ber om ursäkt att det missuppfattades.

    Kvinnor här på fl vill gärna svara i deras mans ställe, på frågor de egentligen inte VET svaret på utan TROR. Och då blir det missvisande resultat.

    Testa själv att fråga din man något som du tror dig veta att han skulle svarat så får du se att det kan skilja ganska mycket. En del vill gärna lägga orden i mun på sin partner som om denne inte har någon talan själv.

    I många relationer är det framförallt män som tittar på porr trots att de VET att relationen tar skada av det, dvs att kvinnan uttryckt sitt missnöje om porr och allt det där, men ändå kan de inte hålla sig därifrån. De anser sig ha rätt att se porr medans de onanerar exempelvis. Borde man köra över sin partners önskan bara för det eller borde kvinnor bara lära sig att acceptera att män måste se porr?

    Jag kan inte komma på någon man som har något emot att deras kvinna ser på porr men jag läser mängder med inlägg här och där om hur dåligt kvinnor mår som är i en relation med en man som tycker att porr är väsentligt för deras sexliv. Det är för mig som att ständigt kränka sin partner med fula ord bara för att den ena tänder på det under sexet.
  • Anonym (Undrar)
    Blower83 skrev 2019-07-17 17:21:57 följande:

    Håller med där fullständigt. Min fru är likadan.


    Ni använder det som substitut till sex för att er fru har slutat tända på er. Då gör ni inte det för att ni ?kan? och har rätt till det, utan för att få stillat en frustration?!
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (Anonym) skrev 2019-07-18 14:43:54 följande:

    Nej inte alls. Jag har försökt med allt när det gäller min frus lust men hon äger inte den sexuella tanken och lusten. Hon tänker inte sex, hon ser inte erotiken någonstans, inte ens om så erotiken skulle ligga framför henne. Hon skulle bara se ett hinder som som hon var tvungen att kliva över.

    I hennes värld har man sex kanske 1, 2 i bästa fall tre ggr i månaden, mest för att bli av med lite spänningar och för att det trots allt finns en programmerad inställning att man har det ibland. Finns ingen variation eller tanke på förändring eller lek.

    Genom åren har hon skyllt på småbarn, stress, trötthet, stora barn, renoveringar, studier, sitt arbete (sjuksköterska) och nu senast klimakteriet, allt bara svepskäl, jag har insett att hon har helt enkelt inte den driften, hon har andra drifter men inte just driften sex/erotik.

    Tyvärr är det den som har lägst drift som då får sätta gränsen och tyvärr så söker jag mig då till internets värld. Tack och lov finns det andra människor som gärna delar med sig av deras amatörmässiga filmer och klipp.


    Det finns många kvinnor som är som din fru. Tyvärr. Jag har själv svårt att förstå hur man orkar stanna i en relation där ens närmande och beröring inte egentligen känns viktig eller ens behövd. Det hönder liksom inget i vederbörandes kropp av ens beröring. Puff.. är som att hänga tvätt.. en uppgift.

    Nä hur orkar ni stanna i den konstellationen? Vet frun om ditt porrtittande? Vad säger hon om ditt behov?

    Jag har själv varit kvinnan som inte vill ha sex med sin man och kvinnan som jagar sin man. Ingen av sidorna är rolig.
Svar på tråden Män- varför är det upphetsande med porr?