Inlägg från: idetenklabordetvackra |Visa alla inlägg
  • idetenklabordetvackra

    BF April 2020

    Hej !fick äntligen ett + igår kväll ,är nog i v4-5 , bf var 13 lr 15 april,men har tidig äl enligt tester så får se vart vi ev landar senare ???? väldigt oväntat då vi gett upp hoppet och skulle söka hjälp framöver , har en dotter på snart 3 år så har försökt mer än 1 1/2 år denna gång ,dottern tog 3 år innan vi + ???? hänger på här och hoppas det går vägen !!

  • idetenklabordetvackra

    jag har haft partiell mola graviditeten innan vi fick dottern så ja får 2 kontroller med vul ca v.6 & v12 för att se så allt utvecklas normalt.. hon ringde precis från gyn och bokade in första i slutet av augusti .. Hur är de nu för tiden ? gör man kub eller nipt? har ingen koll känner jag .. valde bort kub förra gången 2016 så vet inte hur vi ställer oss denna gång ,är 34 i år

  • idetenklabordetvackra

    har gått upp några kg i v12 nu.. tkr de redan de är tungt och jobbigt denna gång ( 175 &väger över 100 nu..) förra gravidteten låg ja på 97 men tränade mycket, gick upp ca 10-13 kg den gången.. känns som de kommer rasa iväg nu för ja e konstant hungrig och mår som en påse skit rent ut sagt om jag inte äter.. mestadels mat dock men äter man så ofta blir de en del än i vanliga fall ???? bm har inget sagt denna gång ,verkar ha en annan inställning när min tidigare som gav mig ångest varenda besök.. hoppas de planar ut så ja inte är hungrig hela tiden..men vem vet ???? foglossning ha e oxå börjar redan , så mina promenader är långsamma och inte fullt så långa (brukade gå 5 km promenad varje dag iaf ..)

    förlåt för mitt klagoinlägg,känns inget vidare ikväll ????

  • idetenklabordetvackra
    banan123 skrev 2019-10-02 14:59:05 följande:

    Någon som har cravings? Hela mitt liv kretsar runt fanta. Iskall fanta. Tänker på Fanta 24/7, drömmer om fanta, tänker på hur den luktar osv..Har inte kunnat drick pga bubblorna förvärrar Kräkningarna. Men tog mig ett litet sipp idag. OMG säger jag bara haha


    haha jag har så fast med Pepsi Max/lime , kan inte dricka kaffe så har ersatt de med en burk om dagen ,skulle nog kunna dricka de hela tiden.. sen har jag blivit så sugen på kött de senaste , äter de inte särskilt ofta annars så lite ovant men ger kroppen de den vill ha ????
Svar på tråden BF April 2020