Inlägg från: Wee01 |Visa alla inlägg
  • Wee01

    BF April 2020

    Hej! Jag plussade svaaagt 27/7 (3 dagar innan mens) men bara visste att jag var gravid. Gjorde nytt test en dag efter att mensen skulle ha kommit och då var det ett mycket starkare plus.

    Väntar min första, men hade ett MA med tvillingar för snart ett år sen. Vågar inte riktigt längta utan vill först boka in ett tidigt ultraljud så att jag vet att det finns något där och ett litet hjärtslag. Jag har huggande känslor på höger sida och uppsökte till och med vård för att jag var 100% säker på att det var utomkveds men det var det inte. Däremot var det för tidigt att se den lilla. Beräknad Bf 2 april. Kul att så många fler har plussat :D

  • Wee01
    Heho19 skrev 2019-08-09 19:53:12 följande:

    Alltså.. Rackarns sån typ mensvärk! Och ryggen känns helt instabil. Scary!! Förra gången hmjag var gravid o fick missfall påminde inte om det här. Då var mest brösten ömma. Det är inte så farligt nu. Men önskar på ett sätt jag slapp känns nåt för känner man så blir det ändå "på riktigt"... Sambon är skräckslagen stackaren. Säger iof inte hur jag känner men han är nog mer rädd än jag att det inte ska gå vägen...


    Jag har eeeexakt likadant. Har tidigare varit gravid en gång (slutade i ett MA) och kände inte alls av på samma sätt. Hade då också mycket mer i brösten.

    Min sambo vågar inte hoppas alls tyvärr.
  • Wee01
    Fruffe skrev 2019-08-17 08:58:37 följande:

    Jag tänkte ringa MVC på måndag, har ni några tips i Sthlm? Vilka som är bra?

    Jag är typ första i kompisgänget som blir gravid (har en äldre man). Är 26 år gammal, någon annan som är i min ålder här inne? Eller som är lite ensam i detta? Jag behöver typ skaffa lite nya vänner som har samma framför sig som jag. Så hojta om ni vill hänga, bor i Sthlm, Östermalm.


    Jag är 24, är i v 7+2, och har inte heller direkt någon i mitt kompisgäng som varit gravid tidigare. Har miljarder frågor och funderingar som jag inte har någon att bolla med. Vi har valt Mamma Mia Söder som MVC då vi bor i strax utanför Södermalm. Tyvärr lång väntetid så jag ska inte tid förrän i slutet av v.11. Jag googlade loss för att ta reda på vilken MVC som var bra. De flesta verkar ligga nära dig :)
Svar på tråden BF April 2020