Inlägg från: saijda |Visa alla inlägg
  • saijda

    BF April 2020

    Hej,

    IDAG plussade jag för första gången på ett år <3 är i chock och glädjetårar samtidigt som det är rädsla! Fick missfall för ungefär ett år sedan.

  • saijda
    Anonym (Anonym1) skrev 2019-08-11 18:33:42 följande:

    Är de meningen att man ska gå runt och vara orolig precis hela tiden?

    Plussade bim+12 dagen efter fick jag en blödning, den pågick från morgonen till eftermiddagen, var helt förstörd. 5 dagar efter den så tog jag ett till digitalt då bm sagt att de inte är kört. De hade ändrats från Gravid 1-2 till Gravid 2-3.

    Nu sitter ja å väntar på att de ska gått 1 vecka till så jag får se 3+ på testet.

    Nu går jag hela dagarna å är orolig.. speciellt idag eftersom jag hade typ värk/stickningar/kramp i en kvart i morse, visste inte om ja skulle sitta, ligga eller gå. E de över nu?!? (Ingen blod däremot).

    Hade en avstannade graviditet i vecka 5-6 som upptäcktes i vecka 8 förra året så ja e nojig...

    Nån med samma "peoblem".

    (Bf 14/4 om de.går som de ska)


    Jag förstår din oro till fullo! Jag har inte blödigt, men är extremt orolig för fick missfall förra gången :(

    Jag har hört och läst att man kan få blödning i samband med att man skulle få mens. Såna kramper/värk/stickningar hade jag idag och har fått information om att det är växtvärk.

    Jag har BF 6 april om allt går vägen <3
  • saijda
    Missemsi skrev 2019-08-16 16:33:16 följande:

    Grattis till alla plus!

    Plussade för ett par veckor sen och BF är 6 april enligt mina uträkningar. Så spännande????

    Tyvärr inte inskrivning på mvc förrän om en månad i vecka 11+3, känns så segt att behöva så länge...

    När har ni andra inskrivning?


    Åh vi har BF samma datum. Fick det bekräftat igår hos BM. Jag hade inskrivning igår. Är i vecka 7 (6+4) enligt BM men enligt appen är jag 6+3. Någon som vet hur man ändrar så det blir rätt? :)

    Förstår att det känns segt att vänta :(. Jag ska vänta tills 16 september (vecka 11) innan jag ska träffa BM igen. Då ska vi ta prover osv. Men innan dess skulle BM kontakta mig för att boka tid för ultraljud som ska ske veckan efter när jag är i vecka 12 typ :)
  • saijda

    Godmorgon, jag är i vecka 11 (10+0) och BF är 6e april 2020. Mina symtom är: ömma bröst, extremt illamående 24/7 typ (började i vecka 9), känsligt lukt-och smaksinne, svullen mage, galen trötthet, humörsvängningar, tidig foglossning (pga arbetet och överrörliga leder) och behöver använda stödstrumpor för svullna ben.

    Även fast det är lite jobbiga symtom så är jag väldigt tacksam att ha kommit såhär långt i graviditeten. Fick två missfall förra året i tidigare veckor. Så lite lättare psykiskt är det nu fastän det fortfarande finns risk. Men denna länk hjälper mig enormt:

    datayze.com/miscarriage-chart.php

    Hur mår ni alla? :)

  • saijda
    Tazzme skrev 2019-09-11 14:29:31 följande:

    Nån annan än jag som är helt otrooooligt trött?

    Är i vecka 6+6 idag och har varit rätt trött i ungefär två veckor redan. Men tycker det bara blir värre! Sitter bara och gäspar på jobbet och kommer inte igång med något. Mitt arbete består dessutom till störesta delen av kontorsjobb, så att sitta här och vara sömnig gör det jättesvårt att få nåt gjort! Fysiska saker har jag märkt att går lättare att göra, bara de inte är FÖR tunga. Men direkt jag har nåt att göra där jag får röra på mig blir jag piggare. Men att sitta här framför datorn är rena rama döden.


    Jag är också extremt trött. Är i vecka 11(10+3) och varit trött sedan jag plussade. Hoppas det försvinner snart. Dock viktigt att lyssna på kroppen sa min BM. Behöver du vila så vila osv. Men svårt när man är på arbetet såklart. Jag har ett fysiskt jobb (arbetar som undersköterska på äldreboende) och kan inte heller direkt vila förutom på min rast. Däremot har jag redan berättat för min chef så jag får ett bättre arbetsschema nästa schemaperiod som börjar nu på måndag. Men det är ett tungt jobb vet inte riktigt hur jag ska klara att jobba 4 månader till?!

    Går på graviditetspenning 60 dagar innan BF.
  • saijda

    Hej, länge sen jag var här inne. Har varit fullt upp med att försöka arbeta, inkompetent läkare, sjukskrivningar, försäkringskassan osv.

    Hur mår ni alla? Jag mår bra förutom extrem foglossning och problem med ischias. Jag är i vecka 24(23+6) går in i ny vecka imorgon. BF-datum blev ändrat från 5e april till 14e april. Och det är en liten flicka fick vi veta på rul.

    Vi har handlat det mesta till henne, allt är färdigt i apoteks-hygienkategorin, några bodys och leggings i storlek 56, några strumpor i både 10/12 och 13/15. Vagnen och babyskyddet kom för några dagar sedan, blev en Brio Smile III. Igår köpte vi spjälsäng, madrass, täcke och kudde för ett pangpris på bigbaby i Göteborg. Förutom det blev det också en bärsele från Ergobaby (Omni 360). Vad har ni handlat och vad har ni kvar?

  • saijda
    gullig skrev 2019-12-18 16:28:26 följande:

    Oj det var inte dåligt! Jag har typ bara köpt lite kläder och en bjöjhink. Vagn och babyskydd har jag fått fast har det inte hemma än. Ska väl börja handla lite mer nu framöver och fixa iordning rummet. Känner just nu hur han "burrar" i magen :)


    Hehe hade en sån bra rabattkod så passade på :$ vagn och babyskydd regnskydd osv fick vi av min mormor. Spjälsäng, madrass, täcke, kudde och bärselen fick vi av min svärmor :)

    Blöjhink, filtar, fårskinn, åkpåse har vi också köpt på rea.

    Det låter bra! Vi har också påbörjat hennes rum men nu blir det förmodligen en flytt i februari/mars så får typ börja packa ner saker istället ^^

    Det är så mysigt att känna dem. Så häftigt asså <3 vilken vecka är du i och när är du beräknad?
  • saijda
    gullig skrev 2019-12-30 02:46:01 följande:

    Nu har jag köpt lite mer saker till bebisen. Jag är i vecka 25 nu, bf 17 april. Du då?

    Nu börjar tiden gå fort! Hoppas att den fortsätter att göra det. Men fyyy vilken halsbränna jag har fått sista veckan, kan knappt sova i liggande ställning!


    Förlåt för sent svar! Varit fullt upp med familj/släkt på besök från olika håll :)

    Vad mysigt! Vad har du köpt för något? Då är vi nära. Jag är i vecka 26 (25+4) nu enligt ul. Har BF 14e april. Dock tror jag att min BM från MVC har rätt med datumet 5e april. Men vi får se.
  • saijda
    saijda skrev 2020-01-04 01:01:33 följande:

    Förlåt för sent svar! Varit fullt upp med familj/släkt på besök från olika håll :)

    Vad mysigt! Vad har du köpt för något? Då är vi nära. Jag är i vecka 26 (25+4) nu enligt ul. Har BF 14e april. Dock tror jag att min BM från MVC har rätt med datumet 5e april. Men vi får se.


    gullig skrev 2019-12-30 02:46:01 följande:

    Nu har jag köpt lite mer saker till bebisen. Jag är i vecka 25 nu, bf 17 april. Du då?

    Nu börjar tiden gå fort! Hoppas att den fortsätter att göra det. Men fyyy vilken halsbränna jag har fått sista veckan, kan knappt sova i liggande ställning!


    Usch halsbrännan känner jag igen! Har du börjat känna sparkar ännu? Hon sparkar för fullt här inne och verkar ogilla när jag ligger på sidan och då sparkar hon extra hårt :) Längtar så tills hon kommer, vårt lilla mirakel <3
Svar på tråden BF April 2020