Inlägg från: Ise |Visa alla inlägg
  • Ise

    BF April 2020

    Hej tjejer.

    Tänkte att jag kanske hoppar in här. Jag hade en väldigt omvälvande dag igår då jag först plussade och sedan några timmar senare dog min farfar. Livet. Mycket känslor i omlopp!

    Hade inte fått min mens och gått en vecka över tiden, så jag anade ju vad de va redan innan men ni blev det bekräftat och definitivt. Bf 11 april. Inga symptom öht förutom lite lätt molvärk (och förhöjd temp, kör NC)

    Det här är inte mitt första barn, inte mitt andra, ej heller mitt tredje utan mitt fjärde (!?) helt oplanerat då vi hade kondom och jag är därför lite i chock...

    har inte hunnit ta in detta än. Det är mycket nu.

    Har tidigare graviditeter alltid haft fint stöd just från familjeliv så jag tänkte att jag skriver här :) alla är så fina här.

    Är det någon mer som har barn sedan innan?

    Kram!

  • Ise
    SisterA skrev 2019-08-13 07:09:05 följande:

    Hej hej!

    Jag har precis precis plussat. På bim-4, ska även testa på bim. Jag har tre barn sedan tidigare, men önskar en ny guldklimp:)


    Grattis!!

    Vad kul att läsa att det också är ditt fjärde barn. Jag har lite lätt panik över att de blir ?så många barn? men tänker mig att allt löser sig eftersom :)

    Hur gamla är dina andra barn?
  • Ise

    Okej! :) skönt ändå med några lite större. Mina är 7,4 och 2.

    7-åringen är rätt hjälpsam redan så hoppas det håller i sig :)


    SisterA skrev 2019-08-13 08:57:27 följande:

    Jag tänker också att det löser sig :)

    Vi har två äldre 12 och 10 år.

    En som är 2 år. Så det blir två ?kullar?.

    Hur gamla är dina? :)


  • Ise
    missangelface2 skrev 2019-08-13 14:45:12 följande:

    Hej :)

    Jag har också barn sedan innan, 3 underbaringar :)

    Jayzon 9år, Dominic 7år och Aria 7månader.

    Grattis till plusset


    Vad kul! :) Grattis till dig med.
  • Ise
    jhms skrev 2019-08-14 23:05:53 följande:

    Plussade idag på ÄL+10. Hade en mens mellan p-pillerstopp och plus! BF mellan 26-28/4 2020, håller alla tummar och tår för att det ska gå vägen <3 Symtomen är att det sen ÄL+5 dragit i vänster sidan och värkt lite där. Blivit mer varje dag. Nu är smärtan mer centrerad till livmodern, som molvärk. Svullen om magen. Känner ingenting i brösten än och inget illamående men det kommer väl!


    Grattis! :)


    Det måste inte komma fler symptom - jag har aldrig haft några ömma bröst och inte kräkts/mått illa en enda gång under någon av mina graviditeter hittills. Så var glad om du slipper :)

  • Ise
    Trebarnsmamman0123 skrev 2019-08-22 09:31:18 följande:

    Hej,

    Plussade supersvagt igår och tror jag är på bim-1 idag. Ammar fortfarande min son är ett år gammal så min mens har varit oregelbunden.

    Har lite svårt att smälta nyheterna men är självklart suuuperglad i överlag.

    Vet inte riktigt när bf blir men skulle vilja säga slutet på april, början på maj.

    Har mått så illa och varit sängliggandes och tom spytt ett par gånger redan. Jag har även känt vad jag tror är foglossning.

    Känner inget hunger, fått avsmak för en del maträtter och godis bla.

    Är väldigt sugen på chips däremot, något jag aldrig annars blir sugen på.

    Vad har ni får symtom?

    Hur många barn har ni?

    Själv blir detta det fjärde för oss.


    Grattis! :)


    Jag har inga symptom förutom trög mage (tips mottages gärna för att motverka det!!!) och den fruktansvärda tröttheten som slår omkull mig titt som tätt :)


     


    Detta är också vårt fjärde barn, Min yngsta är 2 år (kommer vara nästan 3 när denna kommer) och min äldsta kommer att vara 8 då. Känner lite lätt panik och har svårt att ta in det också. Har inte än känt den där euforiska glädjen som jag haft tidigare gånger, och jag vet inte om det är bra eller dåligt. Är det ett dåligt beslut att behålla om jag inte är jätteglad över det just nu? (så går mina tankar ibland) det är så mycket praktiskt. Men samtidigt så vill jag ju detta. Det växer ju liksom en ny människa i mig.. en del av mig som jag vet att jag kommer att älska. Men ja, äh nu blev det bara massa trams men min tankeverksamhet och mina känslor är lite kaos :)

Svar på tråden BF April 2020