Inlägg från: jhms |Visa alla inlägg
  • jhms

    BF April 2020

    Plussade idag på ÄL+10. Hade en mens mellan p-pillerstopp och plus! BF mellan 26-28/4 2020, håller alla tummar och tår för att det ska gå vägen <3 Symtomen är att det sen ÄL+5 dragit i vänster sidan och värkt lite där. Blivit mer varje dag. Nu är smärtan mer centrerad till livmodern, som molvärk. Svullen om magen. Känner ingenting i brösten än och inget illamående men det kommer väl!

  • jhms
    Ise skrev 2019-08-15 10:43:33 följande:

    Grattis! :)


    Det måste inte komma fler symptom - jag har aldrig haft några ömma bröst och inte kräkts/mått illa en enda gång under någon av mina graviditeter hittills. Så var glad om du slipper :)


    Tack så mycket! :) Ja man kanske ska vara det! Jag har sett framemot den här dagen i så många år och nu känner jag att jag mer än gärna välkomnar alla symtom som finns, även de mindre roliga haha Skrattande Men det kanske är något jag får ångra längre fram! Just nu vill jag bara att veckorna ska gå, är bara i vecka 3+3 och känner mig så nojig...
  • jhms

    Hur tidigt får man symtom? Jag har fortfarande inte passerat BIM, det är 1-2 dagar kvar. Men än så länge känner jag bara av livmodern. Det värker och drar lite av och till, ibland mer ibland mindre det gör inte ont som mensvärk. Sen har jag märkt att jag blir mer frusen till kvällen men det kan ju bero på att det inte är så varmt ute heller. Men tycker att det pendlar mellan att svettas och frysa hela tiden. Sen känns det som jag har en liten klump i halsen ibland under dagen, som ett väldigt lätt illamående men inget som påverkar mig speciellt mycket. Trött är jag också men inte mer än vad jag brukar vara... :D

  • jhms

    Vecka 8+0 idag och även checkat av första kräkningen! Trodde hela tiden att illamåendet skulle komma tidigare i graviditeten så trodde att antigen så är någonting fel eller så har jag turen att slippa men nu senaste dagarna har det varit lite dovt illamående av och till. Igår kändes det ganska mycket men gick över av sig själv, idag blev det värre och var tvungen att spy 2 gånger. Får se hur detta fortsätter, känns ju iaf positivt att symtomen blir fler och inte färre :)

  • jhms
    Anonym (Helena) skrev 2019-09-12 20:06:34 följande:

    Åh fy! Jag gick in i vecka 8 idag och har ännu inte kräkts.. Men illamåendet har kört igång och har knappt någon aptit.. Det enda jag kan äta är mat som man tyckte om när man var liten, haha! Fruktsoppa, nyponsoppa, jordgubbskräm med mjölk, mjuka smaklösa mackor med skinkost på.. Allt annat växer i munnen och illamåendet gör att det tar stopp. Köpte hem Postafen igår men tycker knappast de hjälper.. Får väl se när första kräket kommer för mig då, uää!


    Haha äter också mycket barnmat... kalaspuffar, vittbröd, frukt, mariekex osv. Varm mat går bra ibland men oftast är det kallt som gäller! Att jag skulle börja spy kom verkligen som en överraskning, trodde faktiskt inte att det skulle hända mig :)
  • jhms

    Inskrivning hos BM idag, går in i vecka 12 imorgon! KUB om 11 dagar, så nervös men ser framemot det också. Hoppas mer än allt att det ser bra ut med den lilla <3

  • jhms
    Anonym (B) skrev 2019-10-03 09:27:43 följande:

    Jag är i vecka 11+0 idag alltså vecka 12! Skrev in mig hos MVC förra veckan och har KUB-ultraljudet på torsdag! Har redan lämnar blodprovet. Är också väldigt, väldigt nervös!

    Har du berättat för din familj? Alla vänner? Jobbet? Ingen? :)


    Jag har också lämnat blodprovet, vi får reda på resultatet direkt när ultraljudet är klart. Dom enda som vet är min sambo och 3 kollegor på jobbet :) En av dom har vetat sen början och ska själv ha barn vilken dag som helst så det har varit skönt att ha någon att prata med första veckorna. Dom andra två har listat ut det själv och frågat och då har jag inte kunnat ljuga :) Tänkte berätta för vänner, familj och jobb efter KUB :)
  • jhms
    hjärtekrossad skrev 2019-11-12 11:22:56 följande:

    Jag är i vecka 18 och känner verkligen ingeting! Inget fladder, sparkar eller puffande .Har rul 25/11!

    Gud så jobbigt att vänta. Är så orolig att något är fel.

    Gjorde ett privat ul v14 och allt såg bra ut. Har moderkakan i framvägg. Det här är så Annorlunda mot mina andra två gravidteter då kände jag sparkar tydligt från v16 men då var moderkakan i bakvägg.

    Hur är det för er andra? Någon som varit med om liknande?


    Är också i vecka 18 och har RUL dagen efter dig, känner heller ingenting överhuvudtaget som skulle kunna vara rörelser men hoppas det kommer snart! :) tror det är vanligare än man tror att det dröjer några veckor till!
Svar på tråden BF April 2020