Forum Allmänna - Medlemstrådar
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Bli sambo med kille som har 2 barn med olika mammor

  Lör 27 jul 2019 22:55 Läst 0 gånger Totalt 27 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (???) - Visa alla inlägg
 • Anonym (???)
  Återställ
  Lör 27 jul 2019 22:55 #3 +1

  Det här är bara för osammanhängande. Är ni sambos eller undrar du om ni ska bli? Har du barn med sambon? Eller har han två barn med två andra kvinnor?

  Hur stor plats den andra föräldern till ens bonusbarn får ta är något du behöver prata med din sambo (?) om men det är till sist bara du som kan bestämma vad som är ok för din del. Du behöver hitta dina gränser.

  Jag kan inte låta bli att undra om du är väldigt onykter just nu, eller mår dåligt på något annat vis.

 • Anonym (???)
  Återställ
  Lör 27 jul 2019 23:59 #7 +1
  Majja86 skrev 2019-07-27 23:03:36 följande:

  Anonym,

  För de första så är jag nykterist, för de andra så är detta med samboliv med en som har barn helt nytt för mig då jag själv aldrig kan bli mamma.. Jag kan aldrig få barn, tack för den..

  Min sambo har 2 barn med olika mammor, jag har varit delaktig i snart 1 år med barnen och snart 18 månader med min nuvarande sambo, att jag skriver osammanhä gande kanske enbart beror på att jag är ny på allt detta, jag vet kanske inte vad man kan fråga utan att vara för personlig


  Ja, jag ber om ursäkt om jag trampade på någon öm tå. Men det är svårt att hitta någon röd tråd i det du skriver, och det beror inte bara på felstavningar. Gör man sådana inlägg sent en lördagkväll och avslutar med att man är slut som människa, ja då tänker jag att personen inte är i balans, av det ena eller andra.

  Men som jag skrev måste du vara på det klara på vad du kan acceptera i relationen. Men sen är det ju upp till din sambo att sätta gränser mot exet. Hon älskar säkert båda barnen och ser dem som en del av sin familj.

  Vad säger det andra exet? För det är bara en som stället till problem?
 • Anonym (???)
  Återställ
  Sön 28 jul 2019 17:03 #15
  Majja86 skrev 2019-07-28 16:40:11 följande:

  Alltså jag har ingenting emot att hon har kontakt med hans äldsta barn, de handlar om att hon anser sig ha rätt att bestämma vad de stora barnet ska få, vad vi ska göra ihop, vad födelsedagarna ska innebära presentmässigt.. Förstår ni nu? Sen kan jag tillägg att den stora killen vill inte ha kontakten han blir tilldelad med henne, han vill inte prata med henne i telefonen, han vill inte sova över där, han vill inte att hon ska bestämma vad han får göra och inte.. Men båda hans bio föräldrar låter han välja själv men så får han dåligt samvete mot den förre bonusmamman..

  Barnet måste väl ändå få bestämma när han vill ha kontakt själv va? Eller ska hon bara få dyka upp när de passar henne och han ska då släppa allt för att hon vill?

  Och i detta hem finns 2 vuxna människor, varför anser då hon sig ha rätten att bestämma om vi ska köpa djur? Hon är aldrig här och behöver inte ta hand om djuren.. Hon betalar inte våra semestrar som vi aldrig får göra..


  Men varför låter du och din sambo henne styra? Precis som du säger har hon inget att säga till om huruvida ni skaffar husdjur eller vart ni åker på semester. Så det är ju bara att säga ok till hennes åsikter och ändå göra som ni vill?
 • Anonym (???)
  Återställ
  Sön 28 jul 2019 17:46 #19
  Majja86 skrev 2019-07-28 17:30:37 följande:

  Och just de ja,

  Jag får absolut inte tvätta den minstas kläder, de ska tas av när han kommer och åka med i påse hem när helgen är slut..

  Allt jag köpt åt båda barnen vägrar hon ha på sin och ger bort dem...

  Hon krävde fota på minsta när han var klädd i för kalas, hon trodde inte vi kunde klä barnet tillräckligt fint så hon tog med extra kläder ifall de inte dög..


  Du svarar inte på varför ni låter henne styra era liv? Var är din sambo i allt detta?
 • Anonym (???)
  Återställ
  Sön 28 jul 2019 18:51 #21
  Majja86 skrev 2019-07-28 18:42:06 följande:

  Anonym

  Varför vi låter henne styra?

  Jag låter ingen styra mitt liv, de handlar mer om att hon inte slutar..

  Min sambo skaffa djuren trots hennes motsägelse, men hon ger sig inte..

  Spelar ingen roll vad vi gör så lägger hon ändå till med sina åsikter


  Och semestrarna ni inte får göra? Menar du att ni ändå gör dem? Så hon påverkar er egentligen inte utan bara tycker mycket?
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll