Inlägg från: Anonym (Helene) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Helene)

    Bli sambo med kille som har 2 barn med olika mammor

    Nja, är hon inte mamma till barnet eller partner till föräldern har hon noll att säga till om huruvida ni skaffar ett husdjur eller inte. Det känns bara gränslöst och konstigt. Där borde din sambo säga ifrån.

    Att hon fortsätter att ha en relation med barnet, kommer och kollar när pojken spelar etc. känns ju helt okej, fastän hon och din sambo var ett par så kort tid. Tycker båda om varandra är det ju bara positivt för barnet.

    Är hon förresten mamma till det yngre barnet? Då har hon ju mer anledning att vara involverad med sitt barns halvsyskon, till en viss gräns, såklart.

  • Anonym (Helene)
    Majja86 skrev 2019-07-28 16:44:49 följande:

    Anonym (Helene)

    När är gränsen där nådd?

    Stora pojken är stor nog att säga vad han själv vill, han har raderat hennes nummer, vill inte själv ringa henne utan vänder sig till mig.. Men hon hävdar att hon ska bli informerad om något händer, han ska vända sig till henne om allt..

    Hans mamma och pappa är fantastiska föräldrar mot honom och han ringer hellre mig än sin pappa för att fråga om jag är hemma så han kan komma..

    Han tar med sig kompisar nu äntligen, för övernattning och för att leka med, de gjorde han aldrig förr.. Pappans ord..


    Självklart går hon över gränsen där. Hon har inte ett smack att säga till om vad killen ska få, göra etc etc. Var kontakten önskad från honom skulle man kunnat se exet som en vän till familjen, en extra vuxen att ha som stöd. En bonus, fast ingen som har en röst i uppfostran eller har rätt att bli informerad om något ang. barnet.

    Nu vill han ju inte veta av henne, plus att hon tror att hon har någon slags bestämmanderätt (vilket hon såklart inte har) så blir det ju fel.

    Dyker hon upp och vill umgås ska pojken såklart inte behöva det, bara för att hon vill. Där borde pappan gå in och säga ifrån. Låter ju helt absurt om ett barn ska behöva umgås med hans pappas ex, mot hans vilja, bara för att ingen står upp för honom. Ser din sambo verkligen inget problem i detta?
Svar på tråden Bli sambo med kille som har 2 barn med olika mammor