• Anonym (Hmm..­.)
    Sun 18 Aug 2019 05:38
    1865 visningar
    27 svar
    +1
    27
    1865

    Bli sambo med kille som har 2 barn med olika mammor

    Majja86 skrev 2019-07-28 19:39:32 följande:

    Nyfiken fråga!

    Ni som gått isär och har barn växelvis, när ditt ex blivit sambo med en ny har ni inte velat träffa denna? Sett vem personen är slm tillbringar tid med ditt/dina barn?

    Eller berättar barnen för er om den nya och så ställer ni frågor om barnet/barnen trivs och låter de vara så?

    Äldsta pojkens mamma kom fram själv och presenterade sig som hans mamma och sa "hört mycket om dig" vad kul att äntligen få träffa dig. Sen har hon även varit här hos oss och haft diskussioner om allt mellan himmel och hav som inte rör mig men ändå sett mig som en del av barnets liv numera.

    Mindsta pojkens mamma ringde efter min sambo på självaste midsommar istället för att gå fram och lämna barnet trots att vi satt 10 meter bort, när hon senare skulle gå så ropade hon att hon skulle gå, minstingen ville kramas men hon vägrade att gå fram när jag var med i lekparken så han fick springa dit..

    Jag tror inte att hon accepterar mig.. Har jag fel??!


    Exet och din sambo är inte klara med varandra. Hon vet det, han vet det och båda ser dig som en tillfällig flamma. Fundera ordentligt på om det inte är dags för dig att knalla vidare? Låt minsta och dens föräldrar bli familj igen. Träffa en man utan barn nästa gång så slipper du liknande problem. Ta hand om dig!
Svar på tråden Bli sambo med kille som har 2 barn med olika mammor