• Anonym (Först­år dig)
    Sun 28 Jul 2019 21:07
    12486 visningar
    182 svar
    182
    12486

    Överanalyserar alla mina dejter!

    Förstår hur du känner/tänker! Du måste börja att först bygga upp din självkänsla. Snälla du duger som du är! Tänk på att killen vill nog också ha ett intresse från dig!

  • Anonym (Först­år dig)
    Sun 28 Jul 2019 22:54
    #8
    Anonym (Y) skrev 2019-07-28 22:17:41 följande:

    Jo självklart! Jag själv hade ju tröttat om killen aldrig skrev till mig o tolkat det helt fel! Vi har diskuterat vad det äe vi söker o han har sagt att han söker seriöst o känner sig redo, han är 33 år o bra jobb o verkar inte vara typen som ligger runt o grejer. Jag frågade rätt ut om han tycker vi ska ses igen o det tyckte han. Han sa när han skulle åka att jag är välkommen näe jag vill. Var han som tog o skrev nu efter vår första träff men ändå så grubblar jag!! Det är svårt o förklara men blir alltid som om jag tappar självkänslan efter första träffen. Innan vi träffats kan jag tex våga fråga både det ena oxh det andra men nu känner jag mig livrädd att överhuvudtaget föreslå nästa träff trots han tjatade om dejt ca 2 veckor knnan han fick ja!

    Det värsta äe ju att man helt enkelt får ett nej o då behöver man aldrig prata med personen mer. Så förstår inte va jag är så rädd för!

    Han ska göra men väldigt viktig sak imorgon inom jobbet. Jag funderar på att ringa imon ist föe att smsa o fråga hur allt gick? Låter det som en bra idé? Att man liksom visar att man bryr sig?


    Kan det vara så att du blir så pass intresserad så du blir så pass obekväm snabbt för du är rädd att han ska börja ogilla dig? Innan så känns de så naturligt för att du inte känner så mycket för killen? Sån är jag iaf. Kan vara så framåt och vågar fråga allt och vara mig själv. Men så fort intresset/känslorna kommer så blir jag osäker/tyst för att jag är rädd att han ska bli ointresserad av mig. Men egentligen bättre att bli dissad för den man är än att backa och aldrig försökt!

    Som sagt de är självkänslan som är boven i detta tyvärr!

    Tycker du gör alldeles rätt imorgon, ring snacka och fråga hur de gick för honom :) Blir de stelt i samtalet tänk på att de är första gången ni snackar i telefonen så ta det med en nypa salt
  • Anonym (Först­år dig)
    Mon 29 Jul 2019 09:17
    #10
    Anonym (Y) skrev 2019-07-28 23:26:41 följande:

    Du satte helt orden på plats! Ja men så är det nog absolut! Innan man träffats så vågar jag skriva det mesta just för att jag inte är speciellt rädd om jg skulle bli dissad för jag bryr mig inte. Men sen får man upp ett intresse så blir jag totalt osäker!

    Det som känns så rätt äe just att vi kunnat prata om allt. Så jg har talat om hur jag funkar att jag lätt blir osäker o helt enkelt överanalyserar saker. Nu ikväll fick jag tex godnatt av honom så han tänker ju liksom på mig. Så det rätta äe väl helt enkelt att visa intresse föe tror inte han är en kille som blir avtänd om tjejen visar föe mycket då han själv hela tiden skriver.

    Vi har snackat en gång tidigare o då pryade vi i 1,5 timme! Så allt könns så naturligt! Det sa han även på vår första träff, att allt känna väldigt naturligt med mig o att det känts som vi känt varandra jätte länge. Vi gick även ut o tog en drink o där träffades vi många av hans vänner som hn presenterade mig för. Han kändes stolt o sa även därefter att det är inte alla som hn skulle vilja visa upp sig med men att med mig kändes det inte alls konstigt såhär tidigt.

    Men det är exakt som du säger! O är väl självkänslan...


    Vad bra att det faktiskt känns himla bra mellan er :) Försök att ta det lugnt och börja se det positivt nu istället för att analysera saker! Skulle han inte vara intresserad så skulle han inte ens säga dessa saker till dig :) Visa framfötterna så han märker att du också är intresserad men håll det på en nivå så det känns bra och att du inte börjar tvivla och bli rädd att du inte är omtyckt av honom. Detta kommer gå bra för er bara du är ärlig med dig själv och även han hur du kan känna. Det är svårt men man vinner mycket på de.

    En grej som man kan göra när man är osäker är att vända på hela situationen!

    Nu tar jag ett annat exempel än just förhållanden!

    Du är på Ica en tjej/kille snubblar över kundkorgarna och ramlar, Du ser det? Hur tänker du och vad känner du för den personen?

    Nu är jag ute efter självkänslan igen
  • Anonym (Först­år dig)
    Mon 29 Jul 2019 13:33
    #12
    Anonym (A) skrev 2019-07-29 13:22:17 följande:

    +1


    Va? :)
  • Anonym (Först­år dig)
    Mon 29 Jul 2019 14:57
    #14
    Anonym (Besserwisser) skrev 2019-07-29 13:51:12 följande:

    Personen bakom "Anonym (A)" har inte lärt sig att använda "tumme upp"-knappen, utan kopierar hela inlägg och skriver sedan något meningslöst som "håller med", "samma här", "+1" eller liknande.

    Personen gör detta i massor med trådar, och jag klickar "tumme ner" när jag ser ett sådand inlägg.


    Jaha då hänger jag med
  • Anonym (Först­år dig)
    Mon 29 Jul 2019 15:43
    #17
    Anonym (B) skrev 2019-07-29 15:37:36 följande:

    +1


    Tryggpelle! Men du har fått reaktionen som du tydligen vill
  • Anonym (Först­år dig)
    Mon 29 Jul 2019 21:34
    #20
    Anonym (Y) skrev 2019-07-29 20:25:51 följande:

    Nä asså jag vet inte alls.. nu känns det plötsligt dåligt igen föe kag tycker att han svarar mindre än innan. Nu åt han med en kompis så finbs ju anledning men jag börjar liksom nå dåligt typ.. skit jobbigt är det bara för jag tyckte han var mer på förut..


    Men nej snälla sluta! Du är bara ond mot dig själv! Han är upptagen det kan man vara utan att det handlar om just intresset till dig.

    Och du skriver förut? Vi snackar väl bara dag för dag nu? Ta det lugnt <3
  • Anonym (Först­år dig)
    Mon 29 Jul 2019 22:54
    #24
    Anonym (Y) skrev 2019-07-29 21:55:11 följande:

    Ja asså det finns egebtligeb inget att oroa mig för! Jag fattar ju att man inte kan snacka non stop med någon!! Och nu blev det ännu jobbigare så jag tror jag håller på att bryta ihop.

    Innan jag träffade denna kille hade jag precis börjat dejta ett gammalt ragg. Vi dejtade i höstas seriöst då vi båda sökte seriöst när han plötsligt bara försvann o slutade svara. Vi fick kontakt igen o har setts 2 gånger. Jag hade känslor för honom vilket gjorde att jag inte ville träffa den nya killen. Problemet var bara att han visade totalt noll intresse attt prata med mig vilket gjorde att ett intresse dök upp för kille nr 2 som skrev dagligen till mig! Jag fattar ju att vissa inte gillar att chatta , men om man tycker om någon kan man väl iaf bara skriva någon gånf o fråga hur man mår? Han visade helt enkelt inget intresse alls att prata. MEN idag skriver han plötsligt o vill prata hur myclet som helst o vill bjuda på mat o Bla Bla. Jag blir galen! Dock inser jag att jag gillar kille nr 2 mer, dvs denna kille jag startade tråden om.

    Vill han egentligen bara ligga när han aldrig skriver? Man kan väl anstränga sig något annars om man tycker om någon?


    Ta det lugnt! Det kommer gå bra! Ligg lågt! Du är intresserad av killen du gjorde tråden om, så snacka fördriv tiden med den andra killen då! Du måste ta det lugnt och inte bli en drama Queen och få för dig massa saker på studs.
  • Anonym (Först­år dig)
    Mon 29 Jul 2019 23:15
    #28
    Anonym (Y) skrev 2019-07-29 22:55:24 följande:

    Han skrev nu o frågade när vi ska ses igen! Jag svarade till helgen kanske eller helgen efter det varav han svarade ja vi kan ju se när helgen närmar sig.

    Hur ska jag tolka det? Att han kanske knte kan till helgen? Ville ses innan eller vad? Frågar han när vi ska ses igen så svarar jag ju liksom inte att vi kan ses om 4 veckor? Då måste han väl ändå mena att ses hyffsat snart?


    Men inse nu vilken drama Queen du är!

    Han är intresserad :D Han vill träffa dig, JUST DIG!!

    Varför kan ni inte träffas i veckan för? Varför till helgen eller nästa helg?

    Om du nu kan när som helst, skriv tillbaka att du kan faktiskt när som helst. Bara han kan :)

    Han skriver och frågar när ni ska träffas och du skriver till helgen eller nästa helg. Även han kan tycka att du verkar ointresserad när du skriver så långt ifrån
  • Anonym (Först­år dig)
    Tue 30 Jul 2019 08:56
    #30
    Anonym (Y) skrev 2019-07-29 23:26:15 följande:

    Åh varför är jag alltid så dum!! Jag är ju så korkad !!

    Jag ska skriva något sådant till honom, att jag har ju fortfarande semester o kan när som!!


    Toppen gör de :)
Svar på tråden Överanalyserar alla mina dejter!