Inlägg från: Ällingen |Visa alla inlägg
  • Ällingen

    Snål...ska jag lämna henne

    Hon är en parasit. Antingen gör du något åt din situation, eller så fortsätter du att leva ihop med henne. Bli särbos, är också ett alternativ. Ditt val och ditt ansvar.

    Jag hade ALDRIG kunnat leva ihop med en grissnål människa. Hade tappat känslorna till slut.

  • Ällingen
    Finlandia64 skrev 2019-07-29 14:40:28 följande:

    Ett exempel.

    Detta hände i veckan...hon får besök av hennes syster och familj så hon köper frukost och Juice till dom...dom sover här bara en natt i hennes lägenhet...så det blev ju dricka över (Juice)

    Den körde vi och hämtade när dom åkt...två liter Juice som hon tar hem till mej...jag tar av Juicen som hon köpt för egna pengar...ni kan tro att hon tittade och sen började hon jävlas och trycka på mina ömma punkter.

    Så snål är hon.

    Men bada i mitt Jacuzzi och åka Sportbil utan tak går bra men inte kan hon bidra med ett däck till min bil fast jag kört den två semestrar...450 mil


    Men sluta med dina exempel och ditt gnäll. Bli särbo eller bryt förhållandet. Du har fått råd här nu, så gör något åt det.
  • Ällingen
    Finlandia64 skrev 2019-07-29 15:53:04 följande:

    Viste att jag skulle träffa på surrövar här.

    Jag pratar om snålhet...bara för att jag nämnde sportbil o jacuzzi så trädde den svenska avundsjukan fram.

    Jag kommer att lämna henne...PUNKT


    Om du menar mig, så förstår jag inte vad du får surröv ifrån. På vilket sätt är jag en surröv? Jag bryr mig inte om vare sig nån sportbil eller jacuzzi. Det jag reagerar på är ditt gnäll. Men va bra att du tar ditt förnuft till fånga och bryter med henne. Lycka till!
Svar på tråden Snål...ska jag lämna henne