Inlägg från: glitterhitta |Visa alla inlägg
  • glitterhitta

    BF mars 2020 - stannar på FL

    Jag tänkte att vi kan ha en egen tråd för oss som inte vill vara med i någon grupp på Facebook, här kan vi följas åt under denna resa!

  • Svar på tråden BF mars 2020 - stannar på FL
  • glitterhitta

    Idag är jag i vecka 4+6 och mår väldigt bra än så länge, lite illamående ibland men det är inte så illa och min bröst ömmar lite grann. Detta är fjärde graviditeten och ska förhoppningsvis bli barn nummer tre för mig, beräknad till 29 mars ?

  • glitterhitta

    Vad roligt att vi är några stycken iaf! :)

    Hur gamla är era barn som är äldre? Mina är 10 och 8 år, jag längtar så mycket tills vi ska berätta för dem att de ska få ett syskon. Det känns som en mindre evighet till dess för vi tänkte vänta till efter ultraljudet. Barnen kommer få veta först sen får resten veta det, vi vill ha denna hemlighet så länge vi kan :)

  • glitterhitta

    Det där med gasig mage kan jag skriva under på, skyller det på att jag har jobbat natt men en del av det beror förmodligen på graviditeten. Men jag har svårt att förstå att jag faktiskt är gravid, tycker det är så konstigt. Jag har fått tid hos barnmorskan när jag är i vecka 9+4, egentligen hade jag kunnat hoppa det besöket och vänta till det i vecka 12 för provtagningen men då får jag ett litet stopp att se fram emot iaf :)

  • glitterhitta
    SommarDahlia skrev 2019-07-31 10:22:26 följande:

    Jag måste bara få dela med mig av mig erfarenhet till er! Jag har mått uselt under mina graviditeter och även nu har jag spytt och mått pest. Men igår provade jag akupunktur, och oj vilken grej! Från att ha haft en ofantligt äcklig smak i munnen konstant, mått svinilla och inte klarat nåt så gick jag hem och klämde tre chokladbollar och två glas saft som smakade precis som vanligt. Jag känner fortfarande av illamåendet lite men det är mer i bakgrunden och påverkar inte mig i någon större utsträckning.

    Mina barn är 10, 7 och 3 år. Än vet de inget. Vi tänkte vänta till vi gjort NIPT.


    Man vad skönt! Än så länge mår jag rätt bra och kan hantera det lilla illamåendet jag har, får se hur det blir när jag kommer tillbaka till dagjobb till helgen och utsätts för mer lukter.. -_-

    Vi ska nog också göra NIPT, jag fyller 32 i höst så egentligen är väl statistiken på min sida men det lutar ändå åt att göra det.
  • glitterhitta

    Vi kommer mest troligt att avbryta om det är något kromosomfel, det är ju därför vi vill screena.

    Ikväll har vi varit på middag där det bjöds på vin, jag låtsades dricka från glaset och min man fick dricka upp det. Tror ingen märkte något men det var allt svårt att smussla!

  • glitterhitta
    Anonym3323 skrev 2019-08-01 07:12:04 följande:

    Inatt vaknade jag med ett ryck då jag hade extremt ont i magen, när jag la mig igårkväll hade jag matknip och var väldigt gasig. Sprang till toan iaf där jag höll på att svimma, fick sitta dubbelvikt och började kallsvettas så det rann och sen kom allt på en sekund (nr 2 alltså, ledsen för otrevliga detaljer).. frossan ca 5 min efteråt och ville spy, och sen försvann det bara.. Kändes precis som om det var magsjuka, men har typ aldrig varit med om detta? någon som varit med om det ?


    Jodå, sånt där är jobbigt. Låter snarare som att du åt någonting dåligt igår. Hur mår du nu?
  • glitterhitta
    Metaley skrev 2019-08-03 10:08:20 följande:

    Hej alla glada!

    Har försökt och läsa igenom hela tråden och vill bara gratulera alla till bebisar nästa år. Själv plussade jag i tisdag, oplanerad men oerhört efterlängtad lillsyskon. Såg att ni har en Facebook grupp, undrar om ja får gå med i den? :)

    Va inte med i någon med dottern, förutom efter hon kom och de va guld värst att få prata av sej ibland.


    Den här tråden är för oss som inte vill vara med på Facebook utan stanna här, det finns en annan tråd du kan fråga i och få tillgång!
  • glitterhitta

    Mitt förra inlägg plockades bort pga dublett även fast det inte var någon? Konstigt. Nåja

    Jag skrev att jag är 5+5 idag och mår mer och mer illa, det är plågsamt och jag vet inte vart jag ska ta vägen då jag inte får i mig någon mat. Min man köpte Postafen och kom förbi i mitt jobb, slängde i mig en direkt och det hjälpte faktiskt tillräckligt så att jag kunde äta lite grann! Förstår inte att en så liten sak kan göra att jag mår så dåligt..

  • glitterhitta
    hallonsaft24 skrev 2019-08-05 05:34:23 följande:

    V10 idag och första besöket hos bm.

    Vi har bokat in ett tidigt ul nästa vecka. Jag orkar inte vänta tills v14 på att få se bår lilla böna.

    Jag har nästan inga symptom alla längre. Lite smått illamående kanske 1ggn/dag och minimalt med molvärk. Ni andra som väntar 2a, 3e eller 4e barnet, har ni haft mindre värk än första gången?


    Det är 9 år sedan jag var gravid senast så jag har rätt mycket molvärk, haft det sedan ägglossningen. Med första barnet hade jag mycket medan jag knappt kände det med andra barnet.

    6 fulla veckor idag! Kunde stävja illamåendet på morgonen genom att äta en banan före det kom och sen åt jag lite på jobbet för ca en timma sedan så jag mår ganska bra just nu, tror inte jag får gå hungrig. Gårdagen var så jobbig! Måste kunna hålla illamåendet borta för annars vet jag inte hur jag ska kunna jobba, det är många kroppsvätskor och lukter inom vården.. -_-
Svar på tråden BF mars 2020 - stannar på FL