Inlägg från: Klintttan |Visa alla inlägg
  • Klintttan

    BF mars 2020 - stannar på FL

    Hoppar in:) är gravid i v 7. 6+1. Känner bara lite ömma bröst och illamående om jag inte får mat exakt när jag blir hungrig.. i övrigt känns det inte så mycket. Lite rädd också för jag hade ett missfall i mars (i V6)och då hade jag knappt några symptom heller.

    Håller tummarna!

    Grattis till alla pluss :)

  • Klintttan
    frikardellen skrev 2019-07-30 08:00:32 följande:

    Skrev i en annan tråd igår, 29 juli, kopierar in det här:

    Hej, var på mitt andra vul imorse. Helt inställd på att det skulle vara ett missfall i vardande, har haft två missed abortion tidigare. Båda gångerna har jag haft små blödningar, färgade flytningar under flera veckor innan själva missfallet kom ut. När jag plussade denna gång var det lugnt i två veckor men för två veckor sedan började rosa och bruna flytningar komma och lite rött blod något tillfälle också. Var på ett tidigt vul i samband med första blödningen, för två veckor sedan. Då trodde de att det antingen kunde vara missfall igen eller möjligen, en väldigt tidig graviditet. Läkaren såg en tom bubbla bara. Men idag fick jag veta att bubblan vuxit, därinne fanns idag ett 7, 2 mm embryo med ett hjärta som slår. Av storleken att döma bör jag vara i v 6 + 4 dagar. Tiden stannade en stund och tårarna rann på mig av lättnad. Har en son på 9 år, från tidigare relation och har fyllt 40 år. Min sambo har inte egna barn.


    Hoppas det lilla tickande hjärtat stannar och växer<3
  • Klintttan

    Fler som tidigt i graviditeten är extremt yra och hjärtklappning?

    Äter och dricker men skakig toktrött ändå..

  • Klintttan

    J


    sarahlovisa skrev 2019-07-30 14:20:24 följande:

    Det är jag i ett nötskal! 

    Kolla ditt blodvärde, mitt låg på 95 och vi ska ligga på runt 130 fick jag reda på igår.  Ska ta vidare blodprov på måndag för att kolla mer specifikt, men fick tips om att ta Niferex. 

    Jaha! Kanske måste kolla upp det... är i vecka 7:) 6+3 enligt app. Och du? Har du känt såhär från start?

    Vilken v. är du i?


  • Klintttan
    Lustablong skrev 2019-08-02 13:50:20 följande:

    Hur mår ni andra blivande mammor rent psykiskt? Jag har ett svårt utmattningssyndrom i bagaget med många djupa depressioner. Jag är högutbildad med stora krav på mig själv och insjuknade 2015.

    Nu har jag mått bra en längre period och även varit medicinfri ett tag. Tycker jag känner symtomen komma tillbaka på depression. Tur att jag ska träffa min psykiatriker nästa vecka så jag kan ventilera lite hur vi går vidare. Är livrädd att jag ska hamna där jag en gång varit.


    Rent psykiskt tycker jag att denna enorma trötthet är så fruktansvärd. Känner mig deppig för att jag bara ligger hemma efter jobbet och har tråkigt, men inte orkar något..

    Börjat äta järntabletter i förrgår för att se om set hjälper. Ingen förrändring so far..
  • Klintttan

    Hur gör ni som jobbar men mår konstant illamående, och i mitt fall även tokyr? Hur klarar ni er igenom arbetsdagarna?? Jag känner mig helt tom i huvudet. Svårt att koncentrera mig på något annat än att jag ska försöka dölja mitt mående...

  • Klintttan
    Lustablong skrev 2019-08-04 23:08:09 följande:

    Någon mer som känner sig typ bakfull när ni vaknar på morgonen? Inte just illamående med värsta bakfyllan. Lite skakig, frusen och helt upp och nervänd i kroppen.


    Det känner jag igen! Och det brukar komma tillbaka lagomt efter lunch. Har fått smita undan och sova en 30 min efter min lunch på jobbet :/ måste nästan berätta för min chef snart så de inte börjar undra. Men är bara i v 8.
  • Klintttan

    Är det någon mer än jag som är väldigt deppig:(? Känns som jag enbart klagat sedan jag blev gravid. Vill inte vara sådan. Men mår illa, konstant trött och ändå så rastlös. Försöker träna och träffa vänner så mycket jag orkar. Men oftast orkar jag inte. Hur gör ni som känner igen er?

  • Klintttan
    Lustablong skrev 2019-08-11 14:57:21 följande:

    Jag vet hur du känner! Är precis likadan! Har mått så jäkla ruttet i flera veckor så jag blev deprimerad. Jag tror det hör till att bli deppig i början av graviditeten. Dels så mår man ju piss och det påverkar ju allt man gör. Sen är det ju så mkt hormoner i kroppen som gör att man åker berg och dalbana.

    Idag är första dagen på många veckor som jag inte mår illa. Man får vara glad för det lilla helt enkelt. Vilken vecka är du? Jag gick in i v 10 idag.


    Ja jag hoppas verkligen det bara blir bättre :) gick in i vecka 9 nu.
  • Klintttan
    Belle1 skrev 2019-09-16 13:12:44 följande:

    Hej på er!

    Är lite orolig och vill höra om någon annan känner igen sig. Jag går in vecka 13 i morgon och mina symtom är som bortblåsta. För några veckor sedan mådde jag riktigt kasst med illamående och extrem trötthet. Upplevde även min mage som uppblåst och svullen. Men för ca en vecka sedan försvann allt och idag känner jag mig i princip ogravid! Tycker magen ser lika platt ut som innan graviditeten och brösten känns inte lika svullna. Inget illamående och hungern börjar komma tillbaka. Känner mig ganska pigg och som mitt gamla (innan graviditeten) jag. Är det någon annan som också upplevt att allt försvunnit i vecka 12-13 eller bör jag kontakta mvc för att kolla om bebis fortfarande lever? Har läst något om spökveckor men är det inte lite tidigt?


    Känner igen mig helt! Min svullna mage försvann. Inget illamående . Ok med brösten. Pigg! Mådde lite väl ?bra?. Så hade liknande tankar. Men fick gå på ultraljud för några dagar sedan. Det var en livlig liten, levande :) så kanske är det bara att det första jobbiga är över :)
Svar på tråden BF mars 2020 - stannar på FL