Inlägg från: Anonym (know the feeling) |Visa alla inlägg
  • Anonym (know the feeling)

    att slappna av och få orgasm med en partner

    Har precis samma problem som du. Har faktiskt aldrig lyckats nå ända fram med en annan person. Kan vara skitkåt av tanken på sex med en viss person , spänningen och allt sånt innan men sen är det som vips borta när vi väl har sex. Är också alldeles för fokuserad på deras njutning och tycker sällan det som görs med mig är sådär jätteskönt, iallafall inte så jag skulle kunna komma av det.
    Har då förklarat och visat för så gott som alla men ingen som lyckats hittills. Får orgasm på ett par minuter med idogt smekande, tryck och rätt takt själv. Men använder alltid olja då tex, något jag finner både jobbigt och opraktiskt, samt att det inte smakar så gott för den som utför oralsex på mig.

    Jag har nog inga bra tips eftersom jag inte nått dit själv men tror tyvärr att en sån partner du beskriver är direkt kontraproduktivt och hämmande för sexlivet. Har haft sådana killar också där man aldrig skulle drömma om att våga be om nåt eftersom de varit så passiva och direkt ointresserade av andra än sig själv. Min enda lösning är att försöka hitta män jag känner mig någorlunda avslappnad med och ta kommandot själv och onanera medans vi håller på. Inte så kul och räknas inte riktigt men bättre än inget!

Svar på tråden att slappna av och få orgasm med en partner