• Anonym (Anmäl­)
    Fri 2 Aug 2019 11:59
    525 visningar
    11 svar
    11
    525

    Att 1 person kan göra så att man förlorar alla

    Anmäl henne för förtal, hon är psykopat och mycket övertygande. Kvinnliga psykopater utnyttjar kvinnors offerroll till skillnad från manliga psykopater som beter sig mer dominant.

  • Anonym (Anmäl­)
    Fri 2 Aug 2019 12:36
    #7
    sansuh skrev 2019-08-02 12:28:23 följande:

    Hon är väldigt känd som mytoman sen hon var liten. Jag har liksom varit stark i 3 år till idag. Jag bröt bara ihop.. jag har försökt komma på fötter sedan ett tidigare förhållande och lyckats så bra. Är färdig med en skuldsanering, läser till mitt drömyrke & har stora framtidsplaner. Jag är i det stadiet där jag börjar bli vuxen. Jag vill ha ett vanligt ?svenssonliv? precis som mina föräldrar. Jag hade mer än allt velat ha en vän som man kan bjuda över på middag eller ett glas vin.. för 1,5 år sedan fick jag ett sommarjobb på ett äldreboende under tiden jag hade lov från studier. Jag kom jätte bra överrens med min chef. En dag får jag ett samtal av chefen att två tjejer ringt henne och pratade en dialekt som jag kom ifrån tidigare och ja hela denna historian drogs upp. Jag bytte omgående plats på arbetet för ja skämdes och visste inte hur jag skulle handskas med det. Jag förklarade för chefen och hon förstod mig till 110% och vi är vänner idag utanför arbetet. Ja vet bara inte hur jag ska gå vidare från detta. Jag vill liksom bara att hon slutar upp med det hon håller på med för ingenting av det stämmer som hon säger. Kontoutdrag har jag som jag postade till hennes mamma för snart 3 år sedan. För hennes mamma var också igång och höll på. Måste även tillägga att mina föräldrar har bjudit med denna bästa vännen på resor varje år ner till sommarhuset i Kroatien gratis. Det finns en tjej som jag tyckte otrolig mycket om som också är vän med denna bästa vännen. Den tjejen har jag också förlorat. Jag har verkligen ingen av dem gamla vännerna och gråter i princip varje gång jag är ensam hemma.


    Stackars dog. Men håll dig LÅNGT borta från ALLA som känner henne. Jag förstår att du sörjer gamla vänner men med vänner som dom behöver du inga fiender så klipp bandet till alla som ens är vän med henne på Facebook eller hälsa på henne. Min fd flickvän skulle kunna vara tjejen du beskriver och både jag och hennes andra ex-flickvän fick bryta med precis ALLA gemensamma bekanta till henne.

    Dom förstod inte och snackade skit men hellre det än att ha dom i sitt liv. Vänner till en psykopat är ett gift.
Svar på tråden Att 1 person kan göra så att man förlorar alla