• alexias mamma

    Ett antal före detta dejter hör av sig till min flickvän

    Jag måste berätta att jag förstår din tjej. Jag har varit med om samma. Jag har varit tvungen att byta nummer och ta bort mig från all typ av social media, mitt förhållande höll på att gå i kras på grund av att det var män som hörde av sig.

    Jag hade haft samma nummer i ca 10 år och fick samtal och sms med jämna mellanrum från killar som jag dejtat en eller två gånger. Vissa hade jag inte ens dejtat utan kommit i kontakt med av helt andra skäl. En skrev tom ?hej, vet inte om du minns mig men vi pratades vid i väntrummet hos läkaren för ca 2 år sen?

    Alltså, helt sjukt, killen hade alltså letat upp mig på messenger efter 2 år. Suck! Jag svarade oftast inte alls eller att jag inte längre var singel men det verkar inte alltid räcka. Jag tycker du ska lita på vad din tjej säger, för det är verkligen så, HUR ska man veta att någon random snubbe ska höra av sig? Personen i fråga är ju så oviktig för din tjej att hon inte ens tänkt på att blockera eller radera eller ens bry sig om liksom.

    En del män känns... väldigt efter så att säga

  • alexias mamma

    Okej...

    men tror du inte bara att det kan vara felformulering av henne då?

    Tror du verkligen att hon menar på det sättet?

    Jag skulle säkert kunna skriva nått sånt utan att mena det på något annat sätt än ?sluta höra av dig?. Har aldrig faktiskt funderat på att det skulle ha den meningen. Men försök säga detta till henne då? Hon kanske knte tänker på att det har den innebörden?

  • alexias mamma

    Okej nu när du förklarat lite mer så låter det ju väldigt knasigt. Alltså om hon öppet pussat en annan man?

    Nä det var ju verkligen över MIN gräns iaf. Jag hade aldrig accepterat ett sånt beteende. Då kanske din magkänsla ang dessa som hör av sig är rätt.

    Är man kär i någon så bryr man sig ju inte om alla andra

  • alexias mamma
    Anonym (Fredde) skrev 2019-08-07 18:03:25 följande:

    Hon säger att det var helt oacceptabelt och att det aldrig kommer hända igen. Hon var livrädd för att jag ska skulle lämna henne och började storgråta. Hon var sårad, full och emotionellt instabil eftersom vi inte hade lämnats åt som vänner dagen innan. Men då hade vi ändå haft kontakt under dagen som var bra.

    De här meddelanden som kom veckan efter är väl det som är på väg att tippa över allt till att jag ska bryta relationen nu.

    Hon var inte villig att blocka de här personerna och kallade dom plötsligt för kompisar. Men för mig behöver man inte tala om för kompisar att man inte är intresserad.

    Hon hade kvickt tagit bort chatthistoriken med dom men har inte blockat dom. Hon har inte sagt "jag är inte intresserad du behöver inte höra av dig mer" utan hon har sagt "jag är i ett förhållande så jag är inte intresserad".

    Jag har funderat lite över dagen och min magkänsla är inte att hon är den otrogna typen men hon är en "player"(fånigt ord men jag hittar inget bättre).


    Hmm nja nej alltså jag hade nog avslutat nu. Allt sammantaget som du berättat låter inte som en person att satsa på för ett seriöst förhållande. Vad händer nästa gång ni är oeniga eller verkligen har ett stort bråk? Kommer hon gråta ut hos en av dessa ?kompisar? då? Nej du gör ju såklart som du vill men det låter ju mindre bra så att säga
Svar på tråden Ett antal före detta dejter hör av sig till min flickvän