• TriC

    Ett antal före detta dejter hör av sig till min flickvän

    Alltså....att du såg henne ute på krogen pussandes en annan man på munnen.....accepterar du verkligen det?? Det hade iaf varit över min gräns, och jag hade dumpat en sådan tjej. Detta kommer inte sluta bra. 

  • TriC
    Anonym (Fredde) skrev 2019-08-07 19:57:29 följande:

    - Hon var otrogen mot sitt ex med mig. De skulle varit i Prag denna helgen. En resa som han betalade. Hon gjorde slut mot honom på dagen efter att hon legat med mig.


    Vet du inte hur otrogna människor fungerar?? 
    Den som idag är otrogen MED dig kommer imorgon vara otrogen MOT dig. Det är som en naturlag. 
  • TriC
    smulpaj01 skrev 2019-08-13 12:24:29 följande:
    Oj, jag hade tolkat dig som extremt osäker, svartsjuk och kontrollerande. Såna där förhör hade jag inte uppskattat alls från min pojkvän.
    Trams!! Med tanke på hur hans flickvän beter sig så är det inte alls konstigt att ställa dessa frågor. Och det var ju befogat, för den där Kalle var inte alls bara en "kompis" utan ett gammalt ligg. Och såna vill man inte ska höra av sig till sin partner. 

    Så det är bara korkat att påstå att han är svartsjuk, extremt osäker och kontrollerande bara för att han inte accepterar och sväljer vad som helst. 
  • TriC
    Anonym (Sophie) skrev 2019-08-14 21:47:42 följande:
    Hon blev väl less på att du grillade henne om andra killar? Hade absolut börjat tycka att ditt beteende skulle börja bli obehagligt om jag var din tjej.

    Jag ser det som att du just nu har två alternativ:

    1) Gör slut och gå vidare.

    2) Kom överens med tjejen om att ni inte berättar om när andra har flörtat med er, och sluta fråga om det. Du blir ju uppenbarligen störd av det, och verkar inte kunna hantera det. Speciellt om du ofta blir svartsjuk i förhållanden. Så som ni har det just nu fungerar ju inte.

    Ser absolut ingen poäng med att börja snoka på egen hand för att se om hon faktiskt talar sanning eller inte (även om det låter som på dig att du redan bestämt dig för att hon troligtvis ljuger). Då känns det ju inte som att du har tillit för henne och då blir det ju väldigt svårt att bygga ett vettigt förhållande på det.

    Sen leder det ju (som du själv säger) ingenvart att leka hobbypsykolog och sitta och fnula på om hon kan ha någon slags diagnos eller inte. Känns ju dessutom lite orättvist mot henne.
    TS, tjejen som skrivit den här kommentaren är säkert trevlig och bra.....men hon har helt fel. Ditt "grillande" är fullt befogat, även om jag tycker att du borde ha lämnat din flickvän för länge sedan. Det kommer inte sluta väl för er del, och du slösar både tid och energi på något hopplöst. 
Svar på tråden Ett antal före detta dejter hör av sig till min flickvän