• Anonym (jag)

    Ett antal före detta dejter hör av sig till min flickvän

    Anonym (Fredde) skrev 2019-08-06 23:37:17 följande:

    Du har väl en poäng där. 


    Därför vet också många kvinnor att det är viktigt att vara tydlig med män. Är man inte det så dyker de upp igen. 


    Min tjej uttrycker sig som "hur visste jag att han skule kontakta mig". 


    Då tänker jag så här. "Om du inte tydligt tidigare har sagt att du är ointresserad eller sett till att han inte kan kontakta dig så lär han göra det". 


    Därför tror jag att det här bara kommer bli värre och värre.


    Fast det där tycker jag är ett konstigt resonemang. Om en kille som jag dejtat och sedan inte haft kontakt med på några månader skulle höra av sig out of the blue och skriva "bara så du vet är jag upptagen just nu, så kontakta mig inte" skulle jag tycka det var otroligt löjligt och snarast se det som ett sätt att fika efter uppmärksamhet eller försöka göra mig svartsjuk. 

    Jag ser mig som en seriös och lojal person och jag skulle göra precis som din flickvän. Dejter/kk:s/beundrare som jag inte haft regelbunden kontakt med finns ingen anledning att höra av sig till. Skulle de höra av sig till mig informerar jag om läget då. Kvinnor har inte någon allmän redovisningsplikt av sina förehavanden inför alla män som kan tänkas vara intresserade av dem.
  • Anonym (jag)
    Anonym (Fredde) skrev 2019-08-08 07:10:34 följande:

    Håller inte med dig alls! Tycker att du har ett barnsligt sätt att tänka.

    Nu vill du bara argumentera med mig istället för att hjälpa mig eftersom du såg att det finns mer i historien än vad som kom fram direkt. Vilket det alltid gör. Men jag tänker inte argumentera med dig. Det är barnsligt. Men jag förklarar mig 1 gång och bara 1 gång.

    Det viktigaste är en persons karaktär. Saker som moral, syn på relationer, otrohet etc. Saker som påverkar ens beteende över tid. 

    Jag har t ex en hård moral mot mig själv och det gör att jag aldrig skulle vara otrogen. Det finns därför ingen situaion som gör att jag skulle vara otrogen. Vacker kvinna som stöter på mig, jag är sårad, jag är full etc. Det spelar ingen roll.Jag är trogen.

    Om hon har pussat en kille på munnen som en femteklassare är inget som jag är nöjd över men det gör inte att jag avslutar relationen. Däremot om någon har lite flytande moral och över tid i sitt liv hittat "bra ursäkter" för att ständigt vara otrogen med sina partners så är det i alla fall ingen som jag vill satsa på oavsett hur mycket jag skulle tycka om personen.


    Jag tycker Sophie hade flera bra poänger med sitt inlägg.

    Men en helt annan sak: Jag tycker det där pussandet är helt över gränsen och sannolikt en dealbreaker för mig, men vad gjorde du i baren när hon inte visste du var där. Spionerar du på henne?
  • Anonym (jag)
    Anonym (Fredde) skrev 2019-08-07 11:38:58 följande:

    Hej,

    nej jag tror inte hon tänker på det. Men det var väl ungefär så hon sa till mig i våras och därför kände jag mig bekväm med att höra av mig till henne med frågan: "Jag undrar hur du har det nu? Skulle du vilja göra det?"

    Ja jag ska ta upp det med henne om hon verkligen inte fattar att det betyder att man är öppen för att personen ska höra av sig längre fram.


    Det är ju inte någon allmän sanning att det betyder att man är öppen för nya kontakter längre fram. Det är du som tolkar det så.

    Om jag fick det svaret skulle jag tolka det som ett lite snällare sätt att säga "sluta höra av dig".
  • Anonym (jag)
    Anonym (Saknaden) skrev 2019-08-08 15:31:19 följande:

    Sophie och co:  Poängen är ju att ts tjej VISST verkar kunna hjälpa att folk hör av sig ? om man ser på allt han berättat om henne. Hon är den bekräftelsesjuka typen som förmodligen vill ha flera dörrar öppna, men när han kommer på henne med det så markerar hon på ett sätt som ÄNDÅ lämnar en dörr öppen (jag är inte intresserad NU, typ). Jag hade tolkat henne precis som ts.

    Och att du, Sophie, inte ser hur den där Prag-resan (som den bedragna killen betalat) har med saken att göra, well ... Man blir en aning mörkrädd. Den tyder på riktigt risig karaktär hos ts flickvän, därför nämner han den. Vansinnigt taskigt mot den andra killen.


    Det är klart att Pragresan var taskigt. Men vad menar du att tjejen skulle ha gjort under omständigheterna? Åkt med till Prag, hållit god min och gjort slut sedan? Stannat hos en kille som hon inte är kär i "för han har ju faktiskt betalt en resa till Prag en gång i tiden".

    Utan att veta mer detaljer ser jag det som situation där ts tjej visserligen inte betett sig schyst men där omständigheterna i sig var rätt olyckliga.

    Sedan undrar jag hur du och ts själva formulerar er när ett gammalt ragg som inte betett sig efterhängset i övrigt hör av sig: "vg kontakta mig aldrig igen"?
Svar på tråden Ett antal före detta dejter hör av sig till min flickvän