• Anonym (Charl­otte68­)
    Thu 8 Aug 2019 12:48
    10280 visningar
    220 svar
    +1
    220
    10280

    Ett antal före detta dejter hör av sig till min flickvän

    Anonym (Sophie) skrev 2019-08-07 23:26:53 följande:
    - Vad har resan till Prag något med det här att göra? Eller att hennes ex betalade? Är hon då skyldig att åka? Hur är det ens relevant för dig?

    - Jag vet. Du fokuserade ju (i trådstarten) dock på att killar hör av sig till henne, och just den delen tycker jag att du överanalyserar. Hon rår ju inte för vem som hör av sig till henne. Att du sen börjar fylla tråden med än det ena än det andra som gör den här tjejen lite mer tveksam att ha som seriös partner, känns ju bara underligt. Varför tog du inte upp dessa (betydligt större) saker i trådstarten? Att hon går runt och pussar andra killar är ju betydligt mer allvarligt än att andra killar skickar meddelanden till henne och att du märker ord angående hur hon svarar...
    Jag håller helt med Sophie. Jag tycker inte din tjej kan lastas för att killar hör av sig och jag tycker hennes svar till dem är helt normalt och samma som jag hade sagt. Och jag har INTE menat »men hör gärna av dig senare och kolla om jag fortfarande är upptagen«. :)

    Men pussandet på andra på krogen hade jag sett som ganska oacceptabelt faktiskt.

    Sen är det mycket analyserande i tråden om huruvida hon är en bra tjej eller inte. Men det känns faktiskt ganska svårt att avgöra. De flesta förändras med åldern och/eller omständigheterna och bara för att man under viss del av livet gör och tycker saker betyder inte det att man fortsätter göra och tycka detsamma resten av livet.

Svar på tråden Ett antal före detta dejter hör av sig till min flickvän