• Anonym (Tjej)
    Thu 8 Aug 2019 11:22
    10041 visningar
    220 svar
    -1 +1
    220
    10041

    Ett antal före detta dejter hör av sig till min flickvän

    Anonym (Fredde) skrev 2019-08-06 23:37:17 följande:

    Du har väl en poäng där. 


    Därför vet också många kvinnor att det är viktigt att vara tydlig med män. Är man inte det så dyker de upp igen. 


    Min tjej uttrycker sig som "hur visste jag att han skule kontakta mig". 


    Då tänker jag så här. "Om du inte tydligt tidigare har sagt att du är ointresserad eller sett till att han inte kan kontakta dig så lär han göra det". 


    Därför tror jag att det här bara kommer bli värre och värre.


    Här kommer en liten tanke från mig :)

    Vissa chattar rinner bara ut i sanden utan egentlig anledning, de bara slutar. Och har man inte skrivit med varandra under en tid, eftersom chatten är "död", skulle jag inte hört av mig några månader senare helt random och ba "hej hörru, jag har kille nu så skriv inte till mig om du nån gång funderar på det". Men däremot, om killen skulle hört av sig medan jag var i ett förhållande, hade jag skrivit och sagt att jag kilar stadigt och inte är intresserad. 

    Sen förstår jag att det känns jobbigt för dig att det inte bara är en, utan flera, som hört av sig på så kort tid. Antingen är det bara slumpen, eller kanske hon vill få dig lite sotis :) Såg att det var någon här i tråden som gav det som förslag. Det är nog rätt förekommande faktiskt :)

    Du skriver att hon pratar om att flytta ihop och leva resten av livet tillsammans men att du tycker att det är för tidigt. Det kan vara rätt stressande har jag förstått, att vara den som verkar vilja mer än sin partner. Men då är det viktigt att du verkligen bekräftar henne och visar henne uppskattning, så att hon inte känner att hon måste kämpa med näbbar och klor för att behålla dig. Då kan man bli lite koko och göra saker som att "hitta på" att andra killar skriver.
  • Anonym (Tjej)
    Thu 8 Aug 2019 16:04
    #85
    +1

    Hej, igen.

    Jag ber om ursäkt att jag skrev min kommentar utan att ha läst igenom hela tråden...

    Jag tycker att den här tjejen låter som dåliga nyheter. Känner igen typen: hon vet om att hon i många killars ögon är attraktiv. Hon vet att det är många som vill ha henne. Och hon älskar det - uppmärksamheten, att vara åtrådd. Och hon kan liksom inte låta bli, fastän hon är i ett förhållande. Och i min värld går det inte att bygga något stabilt med en sådan människa. Det är svårt att få något stabilt om det står på en skakig grund.

    Jag står fast vid det jag skrev tidigare, jag tycker inte att det är konstigt att hon inte blockar eller skriver till gamla kontakter att "jag har kille så kontakta inte mig igen". Jag tycker inte att det låter som något konstigt att skriva, som hon gjort, att "jag har kille så jag är inte intresserad". Det hade jag själv kunnat skriva utan att mena att "jag är intresserad om jag blir singel igen".

    Men allt det andra du skriver om hennes historik med förhållanden får i alla fall mina varningslampor att blinka. Det känns ju som ett mönster, med otrohet och lögner. Och såhär är det, man har inte ett argt ex efter sig om förhållandet tog slut på ett bra sätt. Finns ingen som ber någon att dra åt helvete om man gör slut för att man till exempel inte är kär längre. Men om man däremot hade blivit bedragen på ett eller annat sätt så visst, då är det befogat att be någon att dra åt helvete.

    Och det här med att hon kramar en man flera gånger och sedan pussar honom på munnen? Det är ju helt sjukt, jag skulle aldrig acceptera det. Och att hon dessutom försökte att ljuga sig ur det. Tror tyvärr inte att det där var sista gången hon gör något liknande.

    Mitt bästa råd till dig är att lämna, innan du blir sårad på riktigt. Jag har själv varit i liknande sits, man bara sitter och grubblar, är nojig och har en dålig magkänsla. Så ska det inte kännas i ett förhållande. Jag lämnade, trots att jag verkligen tyckte om killen. Men sen träffade jag världens bästa, vi är förlovade nu och jag har aldrig fått mig att grubbla över huruvida han är sann eller ej.

    Du verkar vara en snäll och trogen kille. Tycker du inte att du förtjänar någon som inte ger dig en dålig magkänsla? :) Hon finns där ute, men du kommer inte att hitta henne så länge du är kvar i det där förhållandet.

Svar på tråden Ett antal före detta dejter hör av sig till min flickvän