• feeeeeeeee

    Ett antal före detta dejter hör av sig till min flickvän

    Anonym (Fredde) skrev 2019-08-06 23:11:48 följande:

    Menar du att gamla hör av sig när de ser att man är upptagen? 

    Hon är väldigt förälskad i mig. Det tvekar jag inte på.

    Men den dåliga känslan är väl att hon håller en massa dörrar öppna. Varför inte radera Messengerdiskussioner med gamla nätchatt som varit intresserade?

    De som jag har haft kontakt med tidigare på nätet har jag avslutat med. Det är ingen som skulle kontakta mig. Varför skulle någon kontakta en person som sagt att de inte är intresserade?


    Har ej läst hela tråden.

    Nu skulle jag iofs inte inleda en relation med en man som brydde sig om sånt. Men.

    Det är ju DE som hör av sig. Snubbarna hon lämnat bakom sig, dissat, ghostat, inte varit intresserad av, tackat nej till. De har inte hittat någon, eller haft och svslutat en relation sen sist de hördes, går igenom gamla kontakter och hoppas på ett lucky shot. Män gör såhär! (du vet att det tex är jättevanligt att kvinnliga prefix på wordfeud och liknande appar, samt blocket, facebook, instagram osv osv får random raggningsförslag HELA TIDEN). Att män hon tidigare haft kontakt med och inte blockat överallt för hon inte ansett/trott hon behövt hör av sig nåt år senare ligger inte på henne, det är inte att göra sig tillgänglig. Så gör många män. Det betyder inte att hon 'lämnat en dörr öppen' mer än att hon rör sig ute i samhället. Kvinnor kontaktar i regel inte män som sagt att de inte är intresserad, män gör det dock.

    Det som jag tycker känns relevant är att hon respekterar ert inbördes avtal och berättar för dig. Bra tjej!
Svar på tråden Ett antal före detta dejter hör av sig till min flickvän