Inlägg från: Anonym (Hmmm....) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hmmm....)

    Ett antal före detta dejter hör av sig till min flickvän

    Jag tror hon är (ö)känd för att vara lätt att få i säng och att hon flirtar med alla män hon ser. Skulle inte satsa på den tjejen om du vill ha mer seriöst än ett kk förhållande.

  • Anonym (Hmmm....)

    Har inte ALLA människor gamla ex och dejter som hör av sig? Helt normalt anser jag. Du överanalyserar grovt mycket! Tycker du ska lämna henne och jobba med din svartsjuka och självkänsla!

  • Anonym (Hmmm....)
    Anonym (Fredde) skrev 2019-08-16 06:09:48 följande:

    Tack mycket snälla ord!

    Men det är betydligt enklare än så:

    1. Jag är inte kär i henne

    2. Men jag tycker att hon är otroligt omtänksam och fin

    3. Vi klickar otroligt bra ihop

    4. Hon pratar om hus och förlovning redan nu

    5. Det har satt press på mig att fatta ett beslut

    6. Eftersom hon har skickat ut mängder med varningssignaler behövde jag förstå hennes beteende mer eftersom hon själv inte riktigt kan förklara det. Enligt henne är hon inte en aktiv deltagare i sitt liv utan allt som händer henne sker bara av en slump.

    7. Jag kommer krossa hennes hjärta fullständigt om jag gör slut. Man gör inte så mot en så fin och omtänksam person bara på en magkänsla. 


    Nej du kommer garanterat inte krossa hennes hjärta när du gör slut. Hon kommer glatt skutta vidare till nästa på tur.
  • Anonym (Hmmm....)
    Anonym (Fredde) skrev 2019-08-20 18:03:28 följande:

    Hej,

    Eftersom du hjälpte mig så mycket ville jag berätta lite kort hur det har gått.

    Jag berättade för henne hur jag tolkade det hon sagt. Hon svarade att jag

    hade rätt till 95% och sedan undvek hon rätt mycket som gällde under vår tid tillsammans vilket egentligen är det mest intressanta.

    Vilken röra som kom fram:

    -Misshandlad av exmannen

    -Pojken har drogproblem och självmordstankar

    -Dottern har borderline och är skickad fram och tillbaka mellan föräldrarna

    Det som berörde oss:

    -Exet som var arg på henne som det tog slut med för 5 år sedan. Där visade det sig att hon hade försökt få tillbaka honom i fyra år efter att hon gjort slut

    och fått nej. När han ändrade sig så sent som i november förra året hade hon tröttnat. Därför är han arg för att han känner sig lurad.

    -Av de personer som har kontaktat henne under tiden som vi varit tillsammans. Är det två killar som hon har träffat på dejtingsajter under senaste året och som hon nu medan vi är tillsammans har ?löpande? kontakt med. Hon har också legat med dom när de dejtade. Men efter det har de beslutat att inte bli ihop, men enligt henne är de nu kompisar och det är därför de fortsätter att ha kontakt med varandra.

    Ja du


    Det som är jobbigt för henne är barnens problem, det övriga är inget som borde röra varken henne eller dig öht. Men barnen är vuxna så de får säkert hjälp med behandlingar?
  • Anonym (Hmmm....)
    Anonym (Kärleksmissbrukare) skrev 2019-09-06 10:51:56 följande:

    Men..i de långa relationerna har hon ju ständigt haft andra som reserv. Hon måste ju ha varit oerhört nära den här "kompisen" som betalat studentfesten. Och hon var ju otrogen mot sitt ex med dig!

    Och att du själv gjort dåliga saker i relationer är väl inget argument för att hon är bra för dig? Det är fint att du är en icke dömande person som inte kallar henne för slampa etc som många i tråden gör, men det vi pratar om här är ifall hon är bra för dig eller inte.

    VAD exakt talar för att det skulle bli bättre med dig? Tror du verkligen att hon kan sluta med sitt extrema sökande efter bekräftelse utan att ha bearbetat något som hänt henne eller jobbat med sitt beroende? Detta att hennes pappa är alkoholist har satt oerhört djupa spår i hennes självkänsla. Hon har inte lyckats uppfostra särskilt välfungerande barn. Jag lider med henne, men hon är INTE stabil och hon KOMMER att såra dig och göra dig till en svartsjuk, misstänksam person som bryts ner.

    Om du känner att du själv har problem i relationer borde du jobba med dig själv (genom att gå till psykolog eller liknande), inte genom att försöka ha en relation med en så pass trasig människa.


    Om denna tjej är vad du kallar "missbrukare" så är även jag och ALLA jag känner det!

    Hon är i mina ögon helt normal och ditt tramsande förstör för henne och ts relation.

    Helt idiotiskt att ts ens lyssnar på ditt trams!

    Ja han borde föra slut - för HENNES bästa!
  • Anonym (Hmmm....)
    Anonym (Kärleksmissbrukare) skrev 2019-09-06 11:37:20 följande:

    Jag hade också blivit arg av mina svar för några år sen. Jag ville inte se att mitt beroende av bekräftelse från olika män var sjukt.


    Som sagt, i så fall är jag och ALLA mina väninnor sjuka? Du är nog rätt hjärntvättad
  • Anonym (Hmmm....)
    Anonym (Kärleksmissbrukare) skrev 2019-09-07 07:46:47 följande:

    [quote=79884285][quote-nick]Anonym (Hmmm....) skrev 2019-09-07 06:44:11 följande:[/quote-nick]Som sagt, i så fall är jag och ALLA mina väninnor sjuka? Du är nog rätt hjärntvättad [/quot

    Jag vet inte hur gammal du är? Jag tycker inte det är normalt det som TS beskriver om sin tjej, om du läser igenom vad han skriver. Att ständigt ha behov av att flera män ska bekräfta henne, att inte kunna släppa taget om killar hon dejtat någon gång, utan ha kvar den som "kompisar", väl medveten om att de vill mer. Att få dem att betala för hennes dotters student. Att kyssa någon annan på munnen när man är ihop med en kille.

    Att ha massa killar som kontaktar henne hela tiden för att hon inte kan släppa dem ordentligt.

    Många är så när man är väldigt ung, men TS tjej borde vara kring 40?

    Jag tyckte också det var jobbigt som fan att läsa trådar om folk som påminde om mig och folk påpekade att det inte var bra att vara ihop med en sån som mig. Jag blev jävligt arg, men de hade ju rätt..


    Jag är närmare 50 och det enda fel jag ser hos denna tjej är när hon kysste en annan på krogen.
Svar på tråden Ett antal före detta dejter hör av sig till min flickvän