Inlägg från: Anonym (Saknaden) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Saknaden)

    Ett antal före detta dejter hör av sig till min flickvän

    Anonym (Kärleksmissbrukare) skrev 2019-08-08 12:50:24 följande:

    Jag tror din flickvän kan vara sex-och kärkeksmissbrukare. Det är ett beroende som är svårt att ta sig ur själv. Hon är beroende av bekräftelse från män och hon håller dörrar öppna för att inte stå utan.

    Jag känner igen mig i henne. Själv har jag gått med i SLAA där man jobbar för att ta sig ur sitt beroende.

    Att hamna i ett sånt här missbruk beror ofta på trasig självkänsla, problem i familjen under barndomen och på övergrepp.

    Om du vill kan du läsa på själv på SLAA:s hemsida och bilda dig en uppfattning själv.


    Hur insåg du att du var kärleks-/sexmissbrukare? Har du lyckats hålla ihop en längre relation? Vad hände isåfall när ni började bli bekväma och vardagliga med varandra? Vad kände du då?

    Nyfiken för att en tidigare partner hade vissa drag av kärleksmissbruk.
  • Anonym (Saknaden)
    Anonym (Fredde) skrev 2019-08-12 06:50:30 följande:

    Hej,
    Nu har jag pratat med henne men allt verkar ha varit en jävla röra i hennes liv under en längre tid och hon är helt oskyldig till allt. Hon har bara hamnat i situationerna.


    Ska svara mer utförligt ikväll. Men några korta grejer:

    - 3 av hennes bästa vänners män/pojkvänner har stött på henne. Åtminstone 1 av dom är fortfarande ihop med sin man och är helt ovetande

    - Hennes senaste ex som hon lämnade för mig och som nu hört av sig vet inte om att vi är tillsammans

    - Mannen som hon pussade på baren samtidigt som hon var med mig visade sig inte alls bara vara någon som varit intresserad utan det var en tidigare dejt

    - Exet som var vansinnig på henne för att hon hade träffat en ny som hon inte haft något annat än en kompisrelation med de senaste 3-4 åren. Hade i själva verket hört av sig i november och frågat om de inte skulle försöka starta om. Hon hade då svarat att hon hade väntat i 4 år på att höra de orden men att hon dejtade en annan kille just då. När jag frågar varför hon känner en skyldighet att berätta för sitt ex att hon har träffat en annan så svarar hon "Det var vad vi kom överens om". De fortsätter att umgås under våren men han räknar under våren ut att hon är i en relation med en annan. Han konfronterar henne och ber henne dra åt helvete. Detta är bara 2 månader sen lite drygt,


    Det här är bara ett litet smakprov av alla konstiga saker.


    Suck. Hon verkar skapa en herrans röra runtomkring sig på grund av sin känslomässiga omognad. Lite terapi skulle nog inte skada där.
  • Anonym (Saknaden)

    Hrm, min första tanke är: Kan hon vara mytoman och dikta ihop de här sakerna för att göra sig intressant?

  • Anonym (Saknaden)
    Anonym (Fredde) skrev 2019-08-12 20:08:31 följande:
    Ja, tanken har slagit mig. Men hon har ju rätt mycket vänner. De borde tröttna isåfall. 
    Inte nödvändigtvis, tänker jag. Vänner kan man vara mer ytlig med, dvs om de inte är nära. En kärleksrelation väcker väl en större ångest och ett större behov hos henne av att göra sig intressant?
  • Anonym (Saknaden)
    Anonym (Fredde) skrev 2019-08-12 20:14:21 följande:

    Min känsla är att hon är den typen av lögnare som halvljuger tills hon blir ertappad med fingrarna i syltburken. Annars är hon extremt otursförföljd. Eller omger sig med extremt märkliga människor vilket jag inte fått känslan av när jag har träffat dom.


    Hon berättade inget självmant utan jag fick dra ur grejer ur henne. Hon berättade en grej och sen svarade jag: "nu fattar inte jag. Hur hände det där". Då blev hon arg och svarade "har vi inte redan pratat om det här 3 gånger". Tills slut svarade hon på "allt" men jag fick ändå en känsla av att långtifrån allt var avslöjat.


    Sjukt obehagligt. Så vad tänker du göra?
  • Anonym (Saknaden)
    Anonym (Fredde) skrev 2019-08-12 20:35:07 följande:

    Hon har ju varit fantastisk i övrigt. Annars hade valet varit lätt.


    1. Göra slut på magkänsla
    2. Rota mer
    3. Ta det lugnt och se om fler saker dyker upp
    4. Tro på henne

    Vad hade du gjort?


    Du frågar fel person. Om jag gillar någon stannar jag öven om den visar sig vara yxmördare. :( Men till dig kan jag säga att jag tycker det lutar mot att skita i henne.
  • Anonym (Saknaden)

    Alternativet att tro på henne går bort, det är en sak som är klar. För mycket konstiga omständigheter för det.

Svar på tråden Ett antal före detta dejter hör av sig till min flickvän