• Anonym (Fredd­e) Trådstartaren
    Tue 6 Aug 2019 23:47
    10056 visningar
    220 svar
    220
    10056

    Ett antal före detta dejter hör av sig till min flickvän

    Shameless skrev 2019-08-06 23:39:27 följande:
    Rätt så märkligt fenomen det där. När jag var i mitt senaste förhållande så var det ganska många som visade sitt intresse för mig, men nu som jag är singel så får jag sällan napp.

    Det är väl så att en del blir intresserade först när man är upptagen. Man är ju också mer avslappnad och inte lika sökande. Är man dessutom ute på krogen så lär det dyka upp en eller annan.

  • Anonym (Fredd­e) Trådstartaren
    Wed 7 Aug 2019 06:37
    #22
    alexias mamma skrev 2019-08-07 03:07:05 följande:

    Jag måste berätta att jag förstår din tjej. Jag har varit med om samma. Jag har varit tvungen att byta nummer och ta bort mig från all typ av social media, mitt förhållande höll på att gå i kras på grund av att det var män som hörde av sig.

    Jag hade haft samma nummer i ca 10 år och fick samtal och sms med jämna mellanrum från killar som jag dejtat en eller två gånger. Vissa hade jag inte ens dejtat utan kommit i kontakt med av helt andra skäl. En skrev tom ?hej, vet inte om du minns mig men vi pratades vid i väntrummet hos läkaren för ca 2 år sen?

    Alltså, helt sjukt, killen hade alltså letat upp mig på messenger efter 2 år. Suck! Jag svarade oftast inte alls eller att jag inte längre var singel men det verkar inte alltid räcka. Jag tycker du ska lita på vad din tjej säger, för det är verkligen så, HUR ska man veta att någon random snubbe ska höra av sig? Personen i fråga är ju så oviktig för din tjej att hon inte ens tänkt på att blockera eller radera eller ens bry sig om liksom.

    En del män känns... väldigt efter så att säga


    Hej, tack för fint svar och tråkigt att höra om alla dessa idioter som inte kan respektera kvinnors gränser. 

    Jag litar på det min tjej säger och jag tror inte att hon har andra. Men jag uppfattar också att hon inte berättar allt. Det är nog det som ger mig dålig magkänsla. Som att hon berättar halva historien och den andra halvan vill hon inte att jag ska veta. Jag har aldrig haft en så dålig magkänsla med någon som jag varit ihop med tidigare.


    Här är ett exempel:
    Om någon kontaktar henne så svarar hon "Jag är inte intresserad eftersom jag är i ett förhållande". Det vet varenda människa att det betyder "Jag är inte intresserad just nu eftersom jag har ett förhållande. Men om det tar slut kan du väl höra av dig". Det är klart att de hör av sig då efter ett tag för att stämma av "hur läget är". Så det är inga random personer det här utan det är personer hon har haft kontakt med tidigare.

  • Anonym (Fredd­e) Trådstartaren
    Wed 7 Aug 2019 11:38
    #26
    alexias mamma skrev 2019-08-07 07:40:38 följande:

    Okej...

    men tror du inte bara att det kan vara felformulering av henne då?

    Tror du verkligen att hon menar på det sättet?

    Jag skulle säkert kunna skriva nått sånt utan att mena det på något annat sätt än ?sluta höra av dig?. Har aldrig faktiskt funderat på att det skulle ha den meningen. Men försök säga detta till henne då? Hon kanske knte tänker på att det har den innebörden?


    Hej,
    nej jag tror inte hon tänker på det. Men det var väl ungefär så hon sa till mig i våras och därför kände jag mig bekväm med att höra av mig till henne med frågan: "Jag undrar hur du har det nu? Skulle du vilja göra det?"

    Ja jag ska ta upp det med henne om hon verkligen inte fattar att det betyder att man är öppen för att personen ska höra av sig längre fram.

  • Anonym (Fredd­e) Trådstartaren
    Wed 7 Aug 2019 11:41
    #27
    smulpaj01 skrev 2019-08-07 08:15:45 följande:

    Släpp det! Jag tror de flesta, både män och kvinnor har gamla ex som hör av sig? Vad spelar det för roll om hon ändå inte gör något med dessa män? Nu verkar dessutom inte vara expojkvänner utan internetragg och sånt betyder ju ingenting.


    Så du tycker jag ska bortse från min magkänsla och bara köra på?

    Är det inte ett dåligt tecken att hon har raderat sin chatthistorik med de här personerna som har kontaktat henne sista veckorna?

    För egen del hade jag raderat chatthistorik om jag hade något att dölja. Hade jag inte velat ha kontakt med en person så hade jag blockat den. 
  • Anonym (Fredd­e) Trådstartaren
    Wed 7 Aug 2019 11:47
    #28
    Anonym (Joss) skrev 2019-08-07 09:54:09 följande:

    Tycker du ska lugna ner dig. Ni har precis blivit ihop och hon visar ju inget intresse tillbaka. Du kan inte kräva att hon ska säga upp kontakten med alla som eventuellt är intresserade av henne. Om er relation blir långvarig och dessa killar enbart är intresserade av att dejta eller ligga med henne så kommer de successivt försvinna med tiden då de märker att hon inte blir tillgänglig. Och finns de kvar så är det för att de även kan se henne på en vänskaplig nivå. Litar du inte på att intresse inte finns från hennes håll?


    Hej.
    Tack för ditt svar! 

    Jo, hon är förälskad i mig och jag är inte orolig för att hon ska vara otrogen.


    Däremot är min uppfattning att hon är den typen som gillar att ha en massa killar runt sig som en bekräftelse. Hon vet att de är intresserade och hon håller dom "intresserade" genom att inte markera ordentligt eftersom hon gillar uppmärksamheten. Den känslan hade jag redan när jag lärde känna henne och den är starkare nu när vi är tillsammans.


    Det har hänt henne flera gånger tidigare att hon har lämnat seriösa förhållanden och sprungit rätt i armarna på en "kompis" som suttit och väntat.

    Nu har vi det bra. Men vad händer om vi får en kris. 

  • Anonym (Fredd­e) Trådstartaren
    Wed 7 Aug 2019 12:41
    #29

    Det är inte bara att för detta dejter har hört av sig utan även det här som gett mig dålig magkänsla:


    - Hennes ex som det här slut med sedan 10 år är fortfarande helt vansinnig på henne. Han menar att hon var ihop med en kompis till henne samtidigt som de var tillsammans. Hon blev sedan ett par med "kompisen".

    - Hennes ex som hon säger att hon inte haft något att göra med på 3 år bad henne att dra åt helvete när hon träffade mig

    - Hon hade kontakt med mig samtidigt som hon var ihop sitt senaste ex. Jag visste inte att de var ihop. Hon gjorde slut med honom när jag kontaktade henne mer seriöst. Han hade betalat en resa som de skulle åka på denna helgen som en present från honom till henne.


    - För några veckor sedan besökte jag en bar där hon var och såg henne krama en man som hon sen pussade på munnen. Det visade sig vara en person som var intresserad av henne och som kontaktade henne medan vi var tillsammans efter barbesöket.


    - Hon har inte berättat vad det är för typ av kontakter som har hört av sig till henne sista veckorna. Är det dejter, expojkvänner, nätchatt, personer som hon har legat med...

    - Jag frågade inte om chatthistorik. Men hon var väldigt snabb att berätta att hon hade raderat chatthistoriken med de här personerna. Men hon vill inte blocka dom eller göra sig oanträffbar för dom på Messenger.

  • Anonym (Fredd­e) Trådstartaren
    Wed 7 Aug 2019 12:44
    #31
    Anonym (A) skrev 2019-08-07 12:43:41 följande:
    Håller med
    Läs vad jag skrivit i posten ovan.
  • Anonym (Fredd­e) Trådstartaren
    Wed 7 Aug 2019 13:05
    #33
    TriC skrev 2019-08-07 13:02:02 följande:

    Alltså....att du såg henne ute på krogen pussandes en annan man på munnen.....accepterar du verkligen det?? Det hade iaf varit över min gräns, och jag hade dumpat en sådan tjej. Detta kommer inte sluta bra. 


    Nej, jag gör nog inte det. Det är bland annat därför jag funderar på att bryta relationen.

  • Anonym (Fredd­e) Trådstartaren
    Wed 7 Aug 2019 13:11
    #34
    TriC skrev 2019-08-07 13:02:02 följande:

    Alltså....att du såg henne ute på krogen pussandes en annan man på munnen.....accepterar du verkligen det?? Det hade iaf varit över min gräns, och jag hade dumpat en sådan tjej. Detta kommer inte sluta bra. 


    Som sagt jag gör nog inte det så de här kontakterna via Messenger sista veckorna har bara adderat till något som jag redan kände mig tveksam inför.

    Det som talar emot att göra slut är att vi funkar fantastiskt bra ihop. Sen har jag lite svårt att acceptera tanken när hon säger att hon är galen i mig och vill leva med mig men samtidigt agerar så emot mig.

  • Anonym (Fredd­e) Trådstartaren
    Wed 7 Aug 2019 18:03
    #36
    alexias mamma skrev 2019-08-07 17:49:33 följande:

    Okej nu när du förklarat lite mer så låter det ju väldigt knasigt. Alltså om hon öppet pussat en annan man?

    Nä det var ju verkligen över MIN gräns iaf. Jag hade aldrig accepterat ett sånt beteende. Då kanske din magkänsla ang dessa som hör av sig är rätt.

    Är man kär i någon så bryr man sig ju inte om alla andra


    Hon säger att det var helt oacceptabelt och att det aldrig kommer hända igen. Hon var livrädd för att jag ska skulle lämna henne och började storgråta. Hon var sårad, full och emotionellt instabil eftersom vi inte hade lämnats åt som vänner dagen innan. Men då hade vi ändå haft kontakt under dagen som var bra.


    De här meddelanden som kom veckan efter är väl det som är på väg att tippa över allt till att jag ska bryta relationen nu.


    Hon var inte villig att blocka de här personerna och kallade dom plötsligt för kompisar. Men för mig behöver man inte tala om för kompisar att man inte är intresserad.


    Hon hade kvickt tagit bort chatthistoriken med dom men har inte blockat dom. Hon har inte sagt "jag är inte intresserad du behöver inte höra av dig mer" utan hon har sagt "jag är i ett förhållande så jag är inte intresserad".


    Jag har funderat lite över dagen och min magkänsla är inte att hon är den otrogna typen men hon är en "player"(fånigt ord men jag hittar inget bättre).

Svar på tråden Ett antal före detta dejter hör av sig till min flickvän