• Thu 8 Aug 2019 12:23
    3053 visningar
    18 svar
    18
    3053

    Less på relation mellan pojkvän och exfru

    Litenochensam skrev 2019-08-06 23:15:50 följande:

    De är helt underbara. Men jag är liksom inte bjuden. Han säger att han gör detta för att barnen vill att mamma och pappa ska umgås... att de gör detta som familj. Har två egna små och umgås inte på samma sätt med deras pappa. Tycker det är märkligt och förvirrande för barnen men han håller inte alls med. Hade hon varit normal och inte försökt sabotera mellan oss tidigare hade jag haft lättare för det men det är så mycket som hänt under dessa två år och jag kan inte annat än oroa mig. Han säger att han kommer hata mig om han måste bortse från barnens önskemål på grund av mig men jag mår väldigt dåligt av deras umgänge ju.


    Barnen vill väl alltid att allt ska vara som förut. Men det finns väl en orsak till att de är skilda? Hans barn måste inse att mamma och pappa inte längre tillhör samma familj. Vill han umgås mer med barnen bör han göra det ensam eller tillsammans med dig. 

    Barnen önskar, men barn kan inte alltid få vad de önskar. Betyder inte att de blir olyckliga för det. Finns ju massor av barn vars föräldrar gått skilda vägar. Barnen vänjer sig och accepterar faktum. Men den här pappan tycks vilja skjuta upp den insikten hos sina barn.

    "Att de gör detta som en familj" låter märkligt eftersom de ju inte är en familj längre. Det verkar inte din kille ha accepterat.

    Jag tycker din kille verkar behandla sin ex-fru som om hon fortfarande var hans fru. Du däremot är en älskarinna han träffar varannan vecka.

    En sak är att hans barn alltid kommer först men inte till den grad att han umgås mer med sin ex än med dig. 

    Du måste prata med din kille igen. Säg att du vill att han visar att han väljer dig framför sin ex-fru.  Det bör han visa sina barn också genom att umgås med dig och barnen samtidigt.

    Träffas inte du och din kille när du har dina barn hos dig? 
Svar på tråden Less på relation mellan pojkvän och exfru