• pAhl55

    planerar barn med 4 i bagaget redan

    Hej allihopa.

    Jag & min sambo funderar, tänker fram & tillbaka & planerat ganska långt att skaffa oss ett "kärleksbarn" tillsammans.

    Vi har 2 barn var sedan tidigare relationer (åldrarna e 7,7,12 &13) men vill ha ett "eget" tillsammans. Barnen bor hos oss med lite olika scheman, dvs varannan vecka, varannan helg & 3 dagar hos varje. Vi har varannan helg helt barnfria & det är nog mest det som tar emot att "mista" varannan helg helg helt själva men att kärlek, närhet, skratt & säkert en del gråt kommer att väga upp den lugna & mysiga ensamtiden som vi blivit lite bortskämda med att kunna få. Vi är 35 & 38(kvinnan) gamla. Hon är av den lite större storleken & även detta är ett orosmoment för henne, att börja om den omtalade kampen mot att bli större, att det blir ännu svårare ju älsre man bmir. & att brösten ska förtina till taxöron osv.

    Vi diskuterar verkligen hela tiden hur vi ska göra & behöver lite hjälp med hur vi borde göra.

    På ena sidan: kunna ha ensamtiden & äta middagar i lugn & ro,vila & ro om bara varandra varannan helg, träna mer & hitta på saker med barnen som ändå är såpass stora nu & "slippa" alla bebisproblem& bråk.Restaurang & bio besök, weekends, bada osv.

    På andra sidan: mysa med en bebis & se hen växa, få en personlighet & allt vad det innebär. Mysa med alla syskon, se glädjen i allas ögon & buss, skratta, bråken som man kanske kommer ihåg för alltid & få en "kärnfamilj" osv.

    Snälla hjälp oss:)

  • Svar på tråden planerar barn med 4 i bagaget redan
  • Anonym (K)

    Låt bli. Det behövs inte fler barn som växer upp i trasiga familjer och chansen att ni två kommer hålla ihop resten av livet är väl nästintill noll.

  • Cattapult

    Jag håller inte med öh.

    Låter som det vore ett fint klister för familjen med en ny medlem och småtting att skämma bort.

    Vet ingen som någonsin ångrat ett barn <3

  • Anonym (4 barn)

    Jag hade 4 barn på heltid när jag träffade gubben nu väntar vi vårt fjärde barn tillsammans

    Så vill ni så kör lycka till

Svar på tråden planerar barn med 4 i bagaget redan