• Siggy
    Fri 9 Aug 2019 13:11
    13247 visningar
    1541 svar
    1541
    13247

    BIM september 2019

    Hej! Följs gärna åt. Jag har också följt olika trådar i forum men heller skrivit förrän nu. Skulle fått min mens igår och blev såklart hoppfull. Tog ett grav.test idag som var tok-negativt. Antar att kroppen kan spela en spratt när man går där och längtar och känner och hoppas. Det här var vårt andra aktiva försök så kör på försök 3 nästa gång. Eftersom jag väntar in mensen nu så vet jag inte exakt när bim infaller, troligen 4-5 sept. Uppdaterar så snart jag vet! 

  • Siggy
    Sat 10 Aug 2019 18:25
    #31

    Hej!
    Sen mens den här månaden men nu kom den... Håller också tummarna för oss nästa gång. Lägger till mig på listan. 


    BIM SEPTEMBER

    3/9: Theresesvea, Idas123
    4/9: Sofiakarin, Myrkryper
    5/9: mimiii, MsPinnipeds, Phoworray, Siggy
    10/9: Förstabarnet123, fladdriga svansen
  • Siggy
    Thu 15 Aug 2019 12:42
    #61

    Jag börjar också närma mig ägglossning och har precis börjat testa med ÄG-test, clear blue och fick en blinkande gubbe idag. Testade med sådana test i juni men blev bara så förvirrad. Fick ?cirkel? (alltså negativt) rakt igenom den period jag räknat ut att jag borde fått ägglossning (och som min app också beräknade äg till). Blinkande gubbe fick jag först efter periodens slut. Av en händelse råkade jag ha en tid hos gyn samma dag jag fick min blinkade gubbe. På gyn kunde kvinnan som undersökte mig konstatera att ägglossning redan skett några dagar innan - alltså under den tid som appen räknat ut men då ägglossningstestet var negativt. Kanske lågt LH-värde (eller vad det nu heter)? Hm... någon som varit med om samma sak? Så himla klurigt det här. Känner ingen fysiska symptom vid ägglossning så har liksom inget att jämföra mot. Vi får se om den där blinkade gubben övergår i fast gubbe och indikerar positivt test ungefär samtida som appen. Hoppas!

  • Siggy
    Wed 21 Aug 2019 18:50
    Förstabarnet123 skrev 2019-08-21 07:58:57 följande:

    Min status: jag går runt och oroar mig att ägglossningen kommer när mannen är bortrest. Förra månaden uteblev äl. Orkar inte med en till månad där noll chans finns... Räknar dagar, tittar på gamla tempkurvor, analyserar, och håller på att bli lite smått tokig.... haha. Har nog kommit fram till att äl mest sannolikt borde infalla när mannen är hemma. Jag kan ju ändå inte påverka det, så dumt att oroa sig ^^


    Förstår dig precis. Fick för första gången positivt utslag på ägglossningstest i går morse (testen har inte riktigt funkat för mig). Typiskt nog var det samma morgon som jag var på väg på jobbkonferens med övernattning... Lyckades "få till det" kvällen innan och nu ikväll så hoppas det i alla fall finns en chans.
    Nästa månad vet jag redan nu med säkerhet att vi kommer missa ÄL på grund av att vi går om varandra helt med resor på respektive håll.... Min sambo reser överhuvudtaget mycket i jobbet och oroar mig också för att de ska infalla ÄL-dagarna. Men som sagt, går inte påverka. 
  • Siggy
    Mon 26 Aug 2019 13:53

    [quote=79856622][quote-nick]cilia81 skrev 2019-08-26 11:30:38 följande:[/quote-nick]Jag har provat nu med äl tester men varför går den direkt från låg fertillitet - maximal?? Fast jag har testat varje dag.. Från igår när det var 0 till i dag då det var maximalt. Någon som varit med om liknande??[/

    Det var samma för mig. Från cirkel till max. Från ena dagen till andra.

  • Siggy
    Mon 2 Sep 2019 19:20

    Stort grattis ni som plussat! Glad 

    Här närmar sig BIM med stora steg. Har ju varit lite sugen att testa men eftersom jag känt av absolut noll och inga symptom på graviditet har jag valt att inte göra det. Förra månaden testade jag någon dag  efter BIM med negativt resultat (och oj sån besvikelse!) Mensen valde bara att vara lite sen. 

    Idag började jag få mensvärk så räknar med att den kommer inom de närmsta dagarna. Uppdaterar då. Lycka till ni andra i tråden!

  • Siggy
    Wed 4 Sep 2019 21:37

    Jag har plussat ikväll. Det är ett (tror jag) hyfsat starkt plus men känns ändå inte som att jag riktigt litar på det. Lite oklart när BIM infaller men någonstans mellan 3-5/9. Igår hade jag sån himla mensvärk och var helt bombsäker på att mensen skulle komma inatt. Låg liksom med vetekudden... Har inte haft några symptom alls.

    Men idag har det känts liiite annorlunda och det var därför jag köpte ett test. Har fortfarande någon slags mensvärk. Det kanske är därför det känns som att testet inte stämmer. Min sambo, som ju inte känner det jag känner i min kropp, verkar dock övertygad om att jag är gravid.

    Åh, hoppas nu att det stämmer och att det får stanna kvar.

  • Siggy
    Thu 5 Sep 2019 10:24

    [quote=79879434][quote-nick]Habba skrev 2019-09-05 07:55:23 följande:[/quote-nick]Grattis! Hur känns det idag? Vad blir det för BF-datum då?

    [/

    Tack hörni för glada tillrop från flera håll!

    Idag känns det mycket bättre och ingen molande mensvärk längre - och ingen mens heller tack o lov. Antar att jag blev lite omtumlad igår kväll. Vet ju inte hur det ?ska? kännas då detta är första gången.

    Ska nog ändå köpa ett digitalt test också som någon här föreslog. Det var ett bra tips!

  • Siggy
    Sun 8 Sep 2019 09:33

    Åh hoppas! Förstår känslan om att inte vilja bli besviken och den spända väntan. Håller tummarna hårt!


    Tidiih skrev 2019-09-08 09:24:39 följande:

    Hej, min BIM är imorgon, måndag men NC som jag använt i 2 år flyttade min mest sannolika ÄL till CD13 istället för CD15 som den brukar beräknas till. Detta fick som följd att min BIM flyttades till i fredags på CD24. Min cykel är väldigt regelbunden på 26+-1 dagar och min lutealfas 11+-1 dag. Idag är jag på CD26, ÄL+13, givet att NC:s algoritm är korrekt. Inte någon mens i sikte. Mina bröst ömmar inte längre och jag har sen 2 dagar sen fått ÄL-liknande flytningar. NC föreslår att jag ska testa idag och jag vill det men är livrädd för att bli besviken. Då jag sällan (aldrig) går över 27 dagar, tänkte jag försöka hålla mig från att testa tills imorgon eller på tisdag. Står inte ut med denna oro. Det är vårt 3/4e försök. Hoppas så innerligt att många av oss plussar denna månad och stort grattis till er som redan lyckats! :)


Svar på tråden BIM september 2019