• cilia81

    BIM september 2019

    Jag får hoppa in i den här tråden för fick min mens precis i dag. Trodde verkligen jag var gravid nu fast vad fel msn kan ha..

    Har äl 30/8 och bmi 14/9.. Hoppas på bättre lycka då... Men det känns lite hopplöst då jag börjar närmare 40..

  • cilia81
    Fladdriga svansen skrev 2019-08-14 18:25:10 följande:

    Välkommen :) fick min idag också. Äl den 26-27. Känns som en evighet dit. Finns ju som inget att göra :D ge inte upp än, snart blir de våran tur. Har ni försökt länge?


    Tack för ditt meddelande, hoppas du har rätt. Jag blev verkligen jätte ledsen när jag märkte att mensen kom..
  • cilia81

    Jag har vad jag tror mens. Men är lite förvirrad då den är väldigt sparsam, men som blodblandade flytningar och mest på pappret inte så mycket i bindan. Jag har inte mensvärk som jag brukar ha. Jag är såå förvirrad bad det är + att det här bara varit i 2 dagar och jag brukar ha det i 5 dagar..

  • cilia81
    Bettan84 skrev 2019-08-20 10:21:15 följande:

    Enligt appen så ska jag ja ÄL den 1/9 , så min fråga är vilken ÄL test använder ni?

    Förra gången innan jag blev gravid använde jag CB digital och det tog sig direkt.(det är väl ingen garanti men det var enklare att pricka rätt).

    Den här gånger använde jag Apotekets stickor men nu tänkte jag köpa CB digital då jag tycker ger tydligare svar.




    Den använder jag och tycker den är lätt att förstå och lätt att använda.. Det här dock inte tagit sig ännu men hoppas det ska göra det snart..
  • cilia81

    Jag har provat nu med äl tester men varför går den direkt från låg fertillitet - maximal?? Fast jag har testat varje dag.. Från igår när det var 0 till i dag då det var maximalt. Någon som varit med om liknande??

  • cilia81
    Ssandra skrev 2019-08-26 16:14:40 följande:

    Jag har precis startat en Facebookgrupp som är hemlig för oss som försöker bli gravida :) där vi kan diskutera alls möjligt angående graviditet och symptom osv :) någon som vill vara med? Skriv till mig så lägger jag till er :)


    Jag skulle gärna vilja vara med om jag får.

    Cecilia Roxell
Svar på tråden BIM september 2019