Inlägg från: Anonym (Enkelt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Enkelt)

    Varför vill jag helst slippa sex?

    Kan det vara så enkelt att morgonsex inte passar dig?

    Det kan spela stor roll för njutning. På morgonen är min man som kåtast medans jag är ett åskmoln som har ont och är stel och känner mig ofräsch. Jag är ofta kåt på kvällen. Igår fick jag nobben för att han var för trött så han fick nobben imorse. Ser du själv så ond spiralen blir snabbt?

    Känner du samma oavsett tid på dygnet? Blir du aldrig kåt? Alltså inte vid andra tillfälle än vid sex heller? Vilka mediciner tar du?

  • Anonym (Enkelt)

    Du verkar inte ha rätt sorts antidepp medicin. Läkarna skriver oftast ut en generell medicin och säger inte patienten något om biverkningar så fortgår behandlingen bara. Antidepp gör att du inte blir särkilt kåt. Så gott som aldrig. Skulle du bli sexuellt upphetsad så får du svårt att komma till klimax. För att inte säga helt omöjligt att få orgasm.

    Du kan be din läkare att minska o sluta eller byta sort. Ibland går man och tar medicin helt i onödan. Har du bara ett plåster på såret tillräckligt länge så försvinner till slut ruvan, men så är fortfarande ärret kvar. Har du fått behandling förutom medicin?

    Sen jag slutade med antidepp för 3år sedan så är jag e ny människa. Från att aldrig ens onanera till att ha sexlust flera gånger om dagen. Från att inte få orgasm alls till att få 5 inom loppet av 5minuyer. Du väljer om det är värt den lyckan. För mig är det definitivt. Att ha stor aptit på livet istället för att leva i en ständig gråzon.

  • Anonym (Enkelt)
    Anonym (MM) skrev 2019-08-14 06:39:56 följande:

    Till er som reagerar över att jag anser sex inte är så viktigt. Jag anser att det är media som målar upp att sex är så viktigt, hur ofta man ska ha sex, i alla möjliga och omöjliga ställningar, man ska ha pirret i magen hela tiden när man ser sin partner annars är något fel. Jag tror att kärlek är så mycket mer. Sex är inte en prestation och då är det lätt tappa lusten. Låt lusten komma då den vill. Det behöver inte vara något fel fastän man inte har sex varje dag eller flera gånger i veckan. Varför skulle det vara något fel med en om man inte vill ha sex ofta, det kan ju lika bra vara fel med den som vill hela tiden anser jag. Alla är olika och sex är överreklamerat. Viktigast är att man har det bra tillsammans och älskar varandra.


    Har ni det bra då, du och din kille? Verkar inte så alls.
Svar på tråden Varför vill jag helst slippa sex?